Australien hösten 2013

27 jan. 2013 20:26
Visningar: 286
Hej på er!
Är en glad o träningstokig tjej från Linköping som läser sista året på gymnasiet. Har alltid haft en dröm om att åka till Australien o dyka o lära mig surfa! Jag har funderar på att åka till Australien ett år med ett work and holiday visum så man kan varva jobb med roliga grejer. Jag kommer troligtvis börja min resa i Brisbane men kommer självklart att besöka/bo i de andra större städerna också. Jag åker troligtvis i början/mitten av september men skulle jätte gärna vilja hitta en eller flera resekompisar så det hela blir mycket roligare! Hör av er till mig om det låter lockande!

(Logga in för att se e-postadress)
http://www.facebook.com/elin.hyden

MVH
Av Robin94
21 apr. 2013 16:51
Hej låter väldigt intressant då jag också alltid haft drömmen att besöka Australien och hitta på spännande grejer där borta.

Jag är en kille på 18 år som tar studenten i början av juni och har planer på att resa någonstans under en period och bara koppla av innan jag ska studera vidare.

Låter det här intressant för dig kan du alltid slå mig en signal på (Logga in för att se e-postadress)

Ha det bra :)
Av Kleee91
4 maj 2013 11:18
Hej! Jag planerar också att åka till Australien och då med början i Brisbane i september! Min dröm är också att lära mig surfa och gärna dyka! Funderade ett tag på att åka som volontär men har tänkt om lite och bestämt mig för att söka jobb och sedan bara resa runt och göra massa roliga saker! :)
Jag har ingen resekompis så skulle gärna hänga på! :)
Av Sunlips
15 maj 2013 10:57
Hej! Har lite samma planer, jag la till dig på fb så kanske vi kan prata där. Nora Nilsson :)