Australien höst/vinter -13

20 maj 2013 11:54
Visningar: 379
Hej

Jag är en tjej på 21 år som är sugen på att dra till Australien i höst eller vinter.
Tyvärr har ingen av mina vänner intresset/ekonomin för att dra iväg.

Tänkte då att det e ett perfekt tillfälle att träffa nya människor som är inne på att göra en liknande resa.
Mina planer är att starta i någon av de större städerna, försöka hitta jobb, träffa människor och bara ha kul. Är också såklart sugen på att ta tillfälle att lära mig dyka & surfa.

Om det är någon som letar efter resesällskap tveka inte att skriva. Jag är en glad och lättsam person. Gillar människor och kan absolut anpassa mig ifall någon utav er har speciella planer.

Skulle vara grymt att hitta någon/några att dra iväg med.

Ha de gött
Johanna
Av Reptile
20 maj 2013 17:15
Hallå i huset! Kul att se att också ska ner till Australien :P

Namnet är Tomas, jag är 21 år gammal och bor i Stockholm. Och jag har länge velat åka ner till Australiern för att göra allt det där: festa, dyka, surfa, sola, jobba och etc :)

Hur länge har du tänkt vara där nere?

Om du vill så kan vi snacka mer via hotmail :)
Av _jenny_
20 maj 2013 17:55
Hej!

Är i precis samma sits :) Bara det att jag hade tänkt resa runt lite först och sedan börja leta efter jobb :)
Vill gärna åka ner i september :)
27 maj 2013 10:55
Tjena! Är 20 snart 21 år och är också ute efter ungefär samma sak, men vill resa runt en del först och sedan möjligtvis hitta jobb. Varit i Australien tidigare för ca 2 år sedan då jag besökte Brisbane och Sydney, blev förälskad i landet och vill tillbaka för att upptäcka mer och även besöka dessa städer igen.

Har inte hunnit planera så mycket om vilka ställen jag vill besöka men kan som du även anpassa mig ifall någon har speciella planer!
Av Reppsi
10 juni 2013 15:30
Hejhej, tänker i samma banor som du! När tänkte du åka?
Regina Gustavsson på fb
10 juni 2013 17:10
Hej!

Jag är också intresserad av att åka till Australien i höst/vinter. Asien likaså, har lite svårt att bestämma mig. Australien vore häftigt på ett annat sätt och då vill man nog vara kvar längre än några månader. Hmm... Är också lättsam som person och är nog jävligt snäll faktiskt. ^^

Tycker det är bra att du också bor i Sthlm, för då kan man ju träffas innan man ev. åker, så slipper man det där med en person på flyget och tänker "orkar inte ens sitta på samma flyg som den hör människan i 20(?) timmar"....

Hmm... Ja, du kan väl höra av dig, :D

/Carro
Av Sablar
13 juni 2013 22:40
Tjenare!:) Ja e en 20-årig tjej från Stockholm. Ja har liknade planer som dej, skulle gärna åka omkring oktober! Ja skulle vilja resa runt å jobba i Australien i ca ett år. Skulle va skitkul om du hörde av dej!:D
Av Kleee91
15 juni 2013 12:16
Hej! Jag är en 21-årig gotlänning som planerar att åka till Australien i höst! :)
Letar efter resesällskap då inga av mina vänner har tid att åka iväg.. :/
Vill också jobba och dryga ut reskassan för att sedan bara resa och uppleva vad Australien har att erbjuda! :)
Skriv gärna på facebook till Karolina Löfgren Egraeus :)
Av Kpetss
30 juni 2013 09:51
20 åring från Öland som planerar att åka ner i Oktober. Söker en reskompis :) är glad och positiv och vill upptäcka det mesta :D
2 juli 2013 17:04
Hallå! En till här som är sugen på Australien till hösten. Vore kul att höra era planer inför resan, vad ni vill göra osvosv. Är sjukt spontan och vill få en jävla rolig upplevelse tillsammans med ett gäng andra. Hör gärna av er på mail, (Logga in för att se e-postadress) eller Facebook, Frida Samuelson :)
6 juli 2013 13:39
Hej, Therese från Östersund här, 22 år. Är inne på samma spår som er andra :-) nås på (Logga in för att se e-postadress)