Australien februari 2015

20 nov. 2014 15:38
Visningar: 227
Halloj!

Linda var namnet, 21 år gammal och planerar för tillfället en resa till Australien i februari! Jag tänkte resa runt i drygt 1 månad och sen bo hos en bekant ett tag. Är det någon här som kanske är intresserad att göra mig sällskap? Jag har inte några direkta planer men skulle gärna testa på lite surfing, kanske dykning, utforska, festa och bara ha det riktigt jäkla bra! Vore ju grymt med härligt sällskap!!

Låter det lockande?!

/Linda
15 dec. 2014 23:25
Hej Linda!

Jag är också sjukt sugen på en månad i Australien i typ februari! Har inte heller nåra jättespecifika planer men är ute efter precis samma som du: prova på lite skoj saker, se sig omkring och njuta av livet!! Har du planerat något mer? Skriv gärna på fb, Sara Kihlberg :)
Av Eriknym
16 dec. 2014 02:54
Hej allihopa!!
Jag är en kille på 20 år som kommer landa i Sydney 18 februari. Min plan är att resa längs östkusten mot Cairns. Längs vägen vill jag sola, bada, upptäcka landet samt göra de klassiska utflyktsmålen! Kommer stanna i Australien i 7 veckor

Är det någon fler som har liknande resplan så hör av er! Erik Nymo på Facebook

Ha det fint alla
16 dec. 2014 22:40
Jag är intresserad! Letar efter några att åka med, och skulle tycka det var jätte kul om man blev ett litet gäng! :) och dina planer låter bra! :)
30 dec. 2014 22:51
Hej!
Är intresserad! Har tänkt starta i Sydney i slutet av januari och början av februari.
Skulle vara super härligt att resa med någon som vill utforska och festa. Har även planer att dra mig till Nya Zeeland och Bali.
Facebook: Hanna Sundström
/Hanna