Australien 2018 letar efter äventyrlig reskompis

1 jan. 2018 19:58
Visningar: 423
Hej alla resesugna människor!!!

Letar, som rubriken lyder, efter en äventyrlig reskompis som skulle vilja åka iväg efter sommaren 2018 till bla. Australien, NZ och Bali eller Fiji om det hinns med. Har tänkt mig att vara borta 2-3 månader men skulle såklart kunna tänka mig att jobba också för att dryga ut resekassan och stanna längre. Resan får gärna ha viss planering men att kanske inte allt är planerat in i minsta detalj, men är flexibel.

Vill hitta på roliga aktiviteter som t.ex dyka, snorkla, lära mig surfa, se nya platser, och träffa nya härliga människor på vägen. Säger såklart inte nej till någon fest heller om tillfället ges. Jag har själv inte kommit så långt i planeringen, men tänker att man kan planera det tillsammans.

Är spontan, aningen rastlös, gillar när det händer saker (med undantag för en slappdag på stranden i Fiji kanske), älskar o prata och lära känna nya människor, glad och positiv.

Känner du/ni att vi är inne på samma spår så tveka inte o höra av dig! Ha det gött, hajj!! :-)
Av Sanalf
1 jan. 2018 22:14 (redigerad)
Hej! Jag har länge vart sugen på att åka till australien, NZ och kringliggande länder. Då mina vänner inte är intresserade pga olika anledningar har jag nu valt att se mig omkring efter respartner.
Jag har som du inte kommit så långt i min planering men det du beskriver är ungefär det jag vill göra.

Jag är äventyrlig av mig, älskar att testa nya saker, samt tycker om att möta nya människor(worry not, lovar att jag inte låter lika formell i verkligheten).

Låter det som att vi skulle ha chans att komma överens får du gärna höra av dig, hojjj!
/Sanna
4 jan. 2018 13:10
Hallå! :D Har samma tankar som du, vill åka till Australien efter sommaren någon gång samt besöka Fiji och NZ. Är även öppen för förslag!! :) Det jag vet att jag vill göra under resan är att lära mig surfa, träffa härliga människor, resa runt och se mycket och bara ha jättekul. Hör gärna av dig om detta låter intressant! Kram :D
28 jan. 2018 19:23
Hej!
Det verkar som att vi har lite samma planer. Har väl tänkt mig ungefär samma saker och länder men är helt öppen för förslag. Hör av dig om du vill veta mer om mig eller vad jag har tänkt mig, vi kanske till och med kan planera något :)
/Agnes
Medlemmen har tagit bort svaret
Diskussionen är stängd för nya svar