Australien 2014

Av Emmaa03
1 mars 2014 23:38
Visningar: 505
Hejj! Jag är en tjej på 19 år som tar studenten nu i sommar 2014 och är jätte sugen på att sticka iväg till Australien. Det är inte många av mina vänner som vart så sugna på att göra en lite längre resa till Australien så jag tänkte söka någon resekompis som också är intresserad av att åka iväg i några månader 2014/2015.
Jag hade tänkt mig att små jobba lite i Australien (leva +-0), resa runt på många platser, bada, sola shoppa, dyka, pröva på surfa, kanske hoppa fallskärm (om jag vågar, haha), festa och träffa mycket nya människor! Om det låter som något som intresserar er får ni gärna höra av er!! :)
4 mars 2014 11:09
Hej! Vilken månad tänkte du åka dit? Har heller inget resesällskap men tänkte mig mer åt hösten än i vinter :)
Av Emmaa03
4 mars 2014 12:11
Hej! Jag hade tänkt åka i höst och sen stanna där över vintern också :)
Av Kalle92
5 mars 2014 22:26
Tjena!

Jag är en kille på 21 år som även jag söker resesällskap till Australien i slutet av 2014. Planen är att flyga ner till Australien i början eller mitten av december, för att sedan stanna i minst ca 80-90 dagar om jag får tjänstledigt. Behöver jag säga upp mig från jobbet stannar jag med all säkerhet längre än så, och kanske testar på att jobba ett tag i någon kuststad.

Australiens östkust är huvudresmålet, med Sydney eller Melbourne som start. Sedan är tanken att via Gold Coast färdas de 2600 kilometerna upp till Cairns för att dyka i Great Barrier Reef. Längs med vägen blir det bland annat stopp i Brisbane och på Fraser Island.
Skulle det sedan finnas tid över så känns ett besök på Nya Zeeland lite som ett måste, förmodligen då de södra delarna där Mount Cook National Park och Abel Tasman National Park ligger. Ett stopp i Queenstown för upplevelser som forspaddling och Nevis Bungee Jump är även det saker högt upp på önskelistan.
Även Fiji har funnits i tankebanorna, men då behövs mer än tre månader, alternativt som ersättare till Nya Zeeland om tiden inte räcker till för det.

Låter det intressant och om våra tänkta avresedatum inte skiljer sig på tok för mycket, så kan du ju höra av dig här i tråden så kan vi diskutera saken vidare :)
6 mars 2014 13:59
Hej! Jag heter elina och är 19, bor Lysekil på västkusten. Jag har liknande planer och lite utav samma problem med vänner som inte är sugna på att resa iväg till Australien! Hade varit väldigt roligt om vi kunde ha lite kontakt? :)
/Elina
3 maj 2014 15:27
Hej! Tar också studenten nu till sommaren, och skulle tycka det vore jätteroligt att åka med någon :) Jag vill göra de du har tagit upp och verkligen uppleva Australien!

Mvh Emelie
9 maj 2014 19:07
Hej allihopa! Jag tänker ta flyget ned nu i mitten av juni någon gång, så om någon av er vill träffas när ni kommer till Australien så är det bara att höra av sig till mig så kan vi hitta på nått litet äventyr!! :)
9 maj 2014 22:11
Hej! Har en plan att åka down under i oktober, tänkte stanna i ungefär 2 månader! någon som är intresserad av att mötas upp eller till o med åka från sverige ihop så ta gärna kontakt så kan vi prata mer!

www.facebook.com/marcuseliassonSTR är min facebook eller så är de väl bara att klicka iväg ett meddelande här!
Av Marika7
13 maj 2014 10:33
Hej! Jag heter Marika, jag är 19 år och tog studenten förra året. Min plan till hösten är att åka till Australien och Nya Zeeland. Söker reskompis då ingen av mina vänner kan åka då. Hör gärna av er till mig på FB så kan vi hålla kontakten. :)

FB: Marika Salomäki
14 maj 2014 22:00
Hejsan! Jag heter Linn Borgström och funderar på att jobba och resa i Australien. Kan vara kul att ha någon att flyga ner med och känna när man är i ett nytt land! Jag tänkte åka i höst typ september/oktober. Jag tänkte mig en resa då jag jobbar lite och stannar mer på ett och samma ställe om jag hittar något bra jobb och så. Men jag har inget emot att semestra lite efter ett tag. Jag är en stor djurvän(så safari är ett måste på denna resa!) och jag gillar att shoppa men också kolla på lite kulturella saker.
Om du känner för det så skriv något på Facebook till mig så kanske vi kan kolla om vi har liknande intressen! :)
Av Mifer
15 juni 2014 23:06
Hej! Låter som om vi har liknande planer, skriv gärna till mig på Facebook om du har lust :) jennifer österlund

Ha det gott :)
6 okt. 2014 12:48
Hej!
Såg att du skrev till mig emma. Är också intresserad av nya zeeland. Adda mig på facebook sandra henningsson så kan vi snacka mer :)