Att se i Bangkok

Av Gronden
25 nov. 2013 17:46
Visningar: 280
Har aldrig varit i Bangkok och vill ha tips vad som måste ses under 3 nätter och 2 dagars vistelse! Väljer helst några få sevärdigheter än att flänga runt som en turistdåre!
Av Marilcj
25 nov. 2013 20:30
Gyllene Buddan o de stora templen, vilka byggnationer!
Vi tog en tur med flodbåt en av de första gångerna, underbar upplevelse medans kompisarna som hade en liten ett åring med valde en rundtur m bil...de pratade bara m hotellpersonalen så ordnade de fram en bil som körde dom till några av de stora sevärdheterna o dessutom guidade när de väl var på de olika ställena.

Även om man inte är shoppinggalen tycker jag att helgmarknaden Chatuchack värt ett besök om man är istan över en helg....visst den e öppen alla dagar i veckan men långt ifrån i samma utsträckning som på helgen.
26 nov. 2013 01:40
Ät gatumat, det bästa med Bangkok nästan... finns inga andra alternativ till middagar för mig i Bkk. Billigt också :-)
26 nov. 2013 01:41
Lät det där konstigt kanske!? Jag syftar såklart på mat från de olika matstånd som står uppställda på gatorna . Inte mat som ligger på gatan... Men så dum är väl förhoppningsvis ingen ;-)
Av Marilcj
26 nov. 2013 08:44
Där håller jag oxå med!
Många tidningar som senaste tiden just haft reportage om Bangkoks alla matgator, Ica's Buffé, HelsingborgsDagblad bla o dom hittar du på nätet