Tillräckligt med tid mellan flighter i Bangkok?

Av Suja62
12 juli 2019 19:08
Visningar: 71
Vi flyger från med Aeroflot från Bangkok till Stockholm via Moskva den 4/1 2020 kl 12.35. Planen är att flyga med Bangkok Airlines från Trat kl 10.00 med ankomst 11.00 på samma flygplats. Det känns i kortaste laget! Någon som vet om man kan checka in bagaget hela vägen redan i Trat? Är det långt mellan inrikes och utrikesterminalen? Skulle helst vilja slippa lämna Koh Chang redan kvällen innan men känns jobbigt att vara orolig också. Brukar Bangkok Airlines hålla tiderna?
Av Mipec
12 juli 2019 19:54
https://www.bangkokair.com/through-check-in

75 minuter MCT, men då förutsätter det en enda bokning.

Annars verkar det som om ni skulle behöva hämta ut bagage och checka in igen numera.

Tycker det ser väldigt tajt ut, skulle inte chansa.
12 juli 2019 20:20
Om ni inte köper resan som en och samma bokning så är ni ansvariga för att hinna med anslutningen, och får ingen hjälp om ni missar. Bangkok Airways verkar inte vara med i någon allians, så det är tveksamt om ni kan boka flighten som ett paket med Aeroflot. Om det inte går så ska ni absolut inte chansa - minsta försening eller tidtabellsändring och ni kommer missa anslutningen och får stå för nya biljetter själva.
12 juli 2019 22:07
Jag skulle avvakta tills sep-okt -19 och se om det kanske blev ett tidigare flyg från Trat, om inte så föreslår jag att ni tittar på hotell i LAT KRABANG med omnejd, 10 minuters bilresa från Flygplatsen.
Det finns massor från 15€ och uppåt och vissa erbjuder hämtning och lämning vid flygplatsen mot en blygsam peng.
Nattmarknader och andra matställen i överflöd finns, dessutom...
13 juli 2019 08:20
Res mot Bangkok dagen innan. Dels så slipper ni gå upp tidigt på avresedagen och ta er till flygplatsen i Trat, ni måste nog lämna hotellet före 7 på morgonen. Er sista resdag blir i så fall även väldigt lång, dryg & jäktig.

Checka istället ut från Koh Chang tidigare och ta sista dagen eller dagarna runt eller i Bangkok. Ni bör ju vara på flygplatsen senast två timmar innan avgång för att hinna checka in bagage, säkerhetskontroll samt komma igenom passkontrollen/immigration.

Vi bodde nyligen en natt på The Cottage nära flygplatsen när vi hade ett flyg på förmiddagen från Bangkok till Da Nang, just för att slippa jäkta på morgonen samt att det hotellet var bra mycket billigare än det vi på på innan.
Bangkok flygplats till Sukhumvit
Thailand Classeman, 21 feb. 2019
Updaterad av Rehndondo för 18 veckor sedan
3
Hej! Jag letar efter det bästa sättet att ta sig till Sukhumvit (bor på Rembrandt Hotel, 19 Sukhumvit Soi 18). Vi landar 20:20. Taxi funkar ju men tänker att skytrain in till stan och sedan taxi kanske är smidigt? Tacksam för svar :) /Claes ... Rehndondo: Precis du åker till phaya thai byter ...
Flygbyte Bangkok
Thailand Sandraskyman, 21 dec. 2018
Updaterad av M_olsson för 30 veckor sedan
3
Vi flyger med norwegian till Bangkok och landar 07:35 jag funderar på att boka ett flyg med thai smile air till krabi som går 10:15. Hinner man med att hämta ut bagage och checka in på nytt på flygplatsen? ... Babs: Ja inga problem ... Elcanario93: Ja om Norwegian är på tid. Vill man inte ...
Flyg Bangkok Hat Yai
Thailand Anette66, 28 okt. 2018
Updaterad av Elcanario93 för 38 veckor sedan
7
Vi ska ta oss fån Bangkok till Koh Bulon 27 dec. Tänkte flyga till Hat Yai men håller nu på att bli tokig på alla bokningsiter då det är väldigt oklart huruvida bagage inkluderas eller inte och vad slutpriset blir. . Någon som kan tipsa om flygbolag ?Hur mycket har ni betalt och fick ni boka ...
Hur tar man sig mellan flygplatserna i Bangkok
Thailand Frkfriberg, 21 dec. 2013
Updaterad av Sierra för 1 år sedan
20
Någon som vet vilka alternativ man har för att ta sig mellan flygplatserna i Bangkok och hur lång tid det tar ? ... Sierra: Trixibell, Jo, det kan du göra om du har en flygbiljett ut från Don Mueang att visa upp. ... Trixibell: Om jag kommer till suvarnabhumi med buss och ska till don mueang . ...
Bangkok Suvarnabhumi flygplats till Koh Chang med buss
Thailand Pinita, 18 jan. 2018
Updaterad av Asdfgh för 1 år sedan
4
Hej! Jag landar i Bangkok lördag 3e mars klockan 05.45. Hur tar jag mig snabbast till Koh Chang med buss? Vilken buss ska jag ta och när avgår de? Hur lång tid tar det till Koh Chang? Och när vi ska tillbaks från Koh Chang till Bangkok vill vi åka tidigt. Hur tidigt går det att ta sig från Koh ...
Taxi från flygplats i Bangkok
Thailand Pellerobban, 18 dec. 2017
Updaterad av Babs för 1 år sedan
12
Ska på fredag - 22 Dec, flyga till Bangkok och vara där i 2 dgr. Vart tar vi bäst taxi från flygplatsen till hotellet ? Vi flyger sedan vidare till Phuket , Khao Lak ......osv , och ska vara i Thailand i ytterligare 16 dagar. Tar gärna emot tips på olika sevärdheter och mat och annat . ...

Om Bangkok Thailand, Asien

Nattliv
Nöjesliv
Prisvärt
Shopping
Storstad

Bangkok kallas av thailändarna för ”änglarnas stad”, en kanske inte helt felaktig benämning av den myllrande miljonstaden som erbjuder allt mellan himmel och jord.

Bangkok är beläget fyra mil norr om Thailandviken och staden erbjuder allt från kultur och historia till shopping och fina restauranger. Oavsett storlek på ens plånbok, här finns något för alla! Du tar dig enkelt runt i staden genom Skytrain, tuk-tuk eller taxi. För den kulturintresserade finns över 400 tempel att besöka, ett av de populäraste är Wat Pho och här finns också den vilande Buddahn, helt gjord av guld. Ytterligare två stora sevärdheter är Smaragdpalatset Wat Phra Kaew och Grand Palace som bör stå överst på varje turists lista av sevärdheter.

För den som vill ägna några timmar åt shopping finns stort urval, Siam Center och MBK Center är populärt bland turister tack vare dess breda utbud och låga priser. Är du ute efter lyxvaror är snarare ett besök på The Emporium att föredra.

Bangkok har sitt eget Chinatown och här finns den ökända Nakhon Kasem, tjuvarnas marknad, som säljer alla typer av begagnat gods. Kvarteret har också mängder av restauranger och atmosfären bjuder på en upplevelse i sig. Tröttnar du på tempo och rundvandring kan du besöka Lumpini parken, den gröna oasen mitt i staden. Köp med god mat från någon av marknaderna och ha picknick i skuggan av träden.