Asien i början på 2019

12 okt. 2018 20:15
Visningar: 173
Heej! 26 årig tjej som bestämt sig för att sälja rubbet och resa iväg på obestämd tid! Börjar i Thailand och tanken är att ta det lite som det kommer, men vill besöka Bali, Vietnam, Sri Lanka, Kambodja bland annat!

Söker nån som precis som jag är på jakt efter både äventyr och personlig utveckling, jag själv spenderar gärna mycket tid i naturen, vill gärna göra volontär arbete, yoga retreat osvosv.. samt bara njuta på stranden eller dansa hela natten på ett strandparty!

Hör gärna av er om ni söker samma :)
14 okt. 2018 08:05
Hej Matilda!
Vilken häftig grej, du kommer ha the time of your life!
Jag har själv tänkt att dra i mitten av januari - börja i Thailand för att sedan åka vidare till Sri lanka & sedan till en liten ö i Kambodja för att volontära (resten där mellan & efter är helt öppet..).
Jag skulle jätte gärna vilja snacka lite mer mig dig då din reseplan låter nästan identisk med min! 😍 Skriv gärna till mig på insta - fvilumsons! ✨
18 okt. 2018 20:44
Hej!
Jag går, precis som ni båda, i tankar på att resa till Asien och i stort sett alla de länder ni nämner :) När jag läser vad ni skriver känns det som precis samma typ av resa jag är ute efter! Mina tankar är att dra i Januari och jag vill gärna till Sri Lanka, Vietnam, Kambodja och Filippinerna men alla länder lockar egentligen haha! Skulle gärna skriva mer med er eller träffas och snacka? :D