Asien i början av nästa år!

12 okt. 2015 19:10
Visningar: 28
Hej! Jag heter Anna, är 20 år gammal och vill ut och upptäcka Asien mer än något annat just nu! Har tjatat hål i huvudet på samtliga kompisar, dock utan framgång eftersom alla flyttar/jobbar/pluggar/osvosv. Tänkte därför höra mig om ifall några andra resesugna människor sitter i samma sits!

Det optimala hade varit att hitta något litet gäng på 4-5 personer att åka tillsammans med och ha de flesta flygningarna planerade innan resan.

Jag vill åka någon gång i januari-februari och vara borta i cirka två månader. Länder jag är nyfiken på är Sri Lanka, Vietnam, Kambodja och Filippinerna. Men är givetvis öppen för förslag!

Kort om mig: jobbar för tillfället som vikarie samt på lokala biografen, har pojkvän sen länge, gillar lugnet på stranden lika mycket som en vild partykväll eller typ hiking, tar massa kort hela tiden (är dock inte särskilt duktig), tittar oftast på kriminalare typ Bones och läser allra helst Harry Potter.

Om det är någon som känner sig sugen får ni jättegärna hitta mig på facebook: Anna Lilja eller skicka ett mail till (Logga in för att se e-postadress)
Hoppas vi hörs!