Ang priser

9 jan. 2018 12:26
Visningar: 4079
Hej, har ett litet dilemma. Har blivit erbjuden att åka till Skottland med en vän, men verkar lite oplanerat. Men det jag är mest orolig för är pengarna. Tanken var ju att flyga dit, spendera runt 10-14 dagar och hyra bil. Tanken är ju det kommer bli en massa pengar att spendera. Hur mycket kostar det att "leva" där? Vi delar på boende och bil. Men mat, dricka, och allt annat skoj? Kan tänka mig att boende blir rätt dyrt också.

Tack på förhand
9 jan. 2018 19:22
Jag var i Edinburgh för ett drygt år sedan och min uppfattning var att prisnivån var ungefär som i Sverige, eller något under. (Öl på krogen är i alla fall billigare än i Sverige.) Men uppskatta att det kostar ungefär som hemma så bör du ju kunna göra en vettig uppskattning.
9 jan. 2018 19:25
Hej igen. Så man kan tänka säg att boende kommer kosta upp mot tusenlappen per natt?
9 jan. 2018 19:38
Det är omöjligt att svara på, utan att veta vad du har för preferenser. Du kan bo på enkla hostel för betydligt mindre, eller på exklusiva hotell för mycket mer. Generellt är prisnivån liknande den svenska. Enklast är nog att söka på hotels.com eller booking.com eller liknande site för att se vad boende kostar. Kolla Air BnB också!