AIRBNB

Av Oja
25 sep. 2018 12:06
Visningar: 81
Hej igen,
Airbnb strular för oss..de har ju infört nya lagar om registreingsnummer och för andra gången måste vi kanske hitta nytt boende. Och jag tänkte höra om någon av er vet hur svårt det brukar vara att få något bra boende endast 10 dagar innan avresa. För vi kan avboka nu och få tillbaks det vi lagt ut o måste då alltså hitta ett boende i samma prisklass. Det är inte helt lätt för inga lediga boenden är lika centrala som det vi kanske måste avboka. Avvaktar vi till 10 dagar innan avresa får vi dubbelt tillbaks om uthyraren inte får sitt reg.nummer
Så min fråga är törs man vänta tills 10 dagar innan ankomst..eller lär det vara helt kört då?
Av Birgere
26 sep. 2018 09:54
Som jag har förstått det så hjälper AirBnb till med att försöka hitta alternativa boenden för drabbade gäster och om jag tolkar dig rätt så har dom någon plan med att man kan hoppa av och leta hotell på egen hand istället.
Om du kan hitta prisvärda hotell eller inte med 10 dagars varsel beror ju mycket på när ni åker men du kan ju alltid testa och söka nu för incheckning om 10 dagar för att få en uppfattning.
Detta var ju en stor grej innan sommaren så varför din hyresvärd fortfarande inte fixat licens är ju lite märkligt.
Av Oja
26 sep. 2018 19:11
Det är tydligen en segdragen historia att få det där numret..Men jag har kollat lite på aribnb 10 dagar framåt och det verkar finnas en del..