Resealbum: Alanya
Visningar: 963

Förrätt

I Turkiet får man oftast detta bröd som förrätt då man äter på restaurang. Brödet är tunt och knaprigt och ska doppas i olika såser, främst vitlöksås. Det var väldigt gott, dock väldigt mättande, så man fick inte äta för mycket för att orka med huvudrätten :)
Plats: Alanya, Antalyakusten, Turkiet
Bilden tagen: 20 juni 2010
Kommentarer
25 juli 2010 19:12
Med tanke på de föregående bilderna gissar jag att detta var sista måltiden? ;)
Av Rolf_52
13 juli 2010 16:55
mums
9 juli 2010 11:51
ser jätte gott ut!
Av Banphe
9 juli 2010 09:34
Mums mums...
Av Istrid
8 juli 2010 22:37
På grekiska heter den kalla såsen med gurka, vitlök och yoghurt tzaziki och på turkiska Cacik. Den är underbar till det fluffiga knapriga brödet och med en öl till behövs inget mer att äta. Mums.