Kryssning Allure of the Seas

24 feb. 2014 15:54
Visningar: 1345
Vi ska snart på vår första kryssning och tycker det är lite svårt att utläsa vad som egentligen ingår i kryssningspriset. Den mesta maten ingår ju, men ingår det överhuvudtaget någon dricka? eller måste man köpa något av dryckespaketen.
26 feb. 2014 10:53
Hej
Jag har åkt oasis tidigare! Dryck ingår vanligtvis inte i priset. Viss sorts kaffe och vatten i restaurangerna brukar ingå. Alkohol och dricksvatten på flaska och finare kaffe ingår inte. Endast maten är inkluderad i priset.
26 feb. 2014 12:23
Tack för det! Dryckespaketen är väldigt dyra och man undrar om det verkligen lönar sig att köpa det i förväg eller om det t.om kan vara mer lönt att köpa på plats. Beror ju så klart på hur mkt man dricker men det känns orimligt att per person dricka för 400-500 kr/ dag.
Av Yvve68
26 feb. 2014 13:56
När vi har åkt på kryssningar med Royal C har vi aldrig köpt dryckespaket utan köpt (via det plastkort som kopplas till kreditkort) det vi har tyckt oss vilja ha. Kostnaden har i slutänden inte blivit hög alls. Man är ju heller inte på båten hela tiden (utflykter/ilandstigning). Men det beror ju på HUR mycket alkohol man önskar dricka:-) Ha en härlig kryssning!
27 feb. 2014 07:48
Hej! Åkte med Freedom of the Seas för några år sedan och jättegod lemonad (utan kolsyra) samt vatten fanns alltid gratis till maten. Vattnet i kranarna i hytten är också garanterat drickbart - och det smakade bra. Allt detta står också på Royal Caribbeans hemsida. Vi köpte inget dryckespaket men vill man ha alkohol är det förstås en annan femma.