Sista minuten med endast flyg till Kiotari, Rhodos

Sista minuten med endast flyg till Kiotari, Rhodos

 
 
 

Om Kiotari Rhodos, Europa

Rhodos är en grekisk ö som har ett brett utbud för alla typer av besökare. När du beger dig till den lilla orten Kiotari är det framförallt sol och bad som står på menyn.

Med stränder i världsklass kan du tillbringa lata dagar vid Medelhavet och ta ett dopp i det turkosa vattnet. Eftersom Kiotari har en lång vana av att ta emot turister finns det en välkomnande struktur och service som håller hög standard. Det är till exempel inga problem att äta en god lunch på stranden eller beställa ett glas högklassigt vin till ett bra pris från en lokal vingård.
Överlag är Kiotari en by som påminner mer om det genuina Grekland jämfört med mer exploaterade resmål. Det gör att du som vill uppleva mysiga vita hus och autentisk grekisk mat får ditt lystmäte direkt. Alldeles i närheten hittar du också de höga grönskande bergen som är utmärkande för Rhodos natur. Kanske tar du en promenad upp till en topp under dagen för att avsluta kvällen på en restaurang med en lokal trubadur som sjunger traditionell grekisk musik. I Kiotari hittar du också mycket bra lokal shopping av exempelvis äkta hantverk.

1 / 4
Thinkstock
2 / 4
Thinkstock
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock