Information om rådande reseläget

Svenska UD avråder tillsvidare från icke-nödvändiga resor till alla länder utanför EU, EES, Schengenområdet och Storbritannien. Avrådan gäller inte för följande länder:

Andorra, Belgien, Bulgarien, Cypern, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Storbritannien, Grekland, Irland, Island, Italien, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nordirland, Nederländerna, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, San Marino, Schweiz, Slovakien, Slovenien, Spanien, Tjeckien, Tyskland, Ungern, Vatikanstaten och Österrike.


För övriga länder gäller avrådan till och med den 31 maj 2021.


Vi vill påminna om att ta reda på vilka lokala restriktioner och eventuella karantän-regler som gäller för det land du vill besöka. Ofta finns aktuell reseinformation på Sveriges ambassader per land.


För mer information, besök https://www.swedenabroad.se/sv eller https://www.regeringen.se/uds-reseinformation


Senast uppdaterad: 2021-03-31

Sista minuten ospecificerat till Kamala Beach, Phuket

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Kamala Beach Phuket, Asien

Barnvänligt
Begränsat nattliv
Laid back
Sandstrand
Sol & bad
Surf

I Kamala Beach kan du njuta av en utmärkt sandstrand omgiven av vacker natur. Här slipper du också trängseln som finns på andra orter i Phuket.

Här i Kamala Beach är stämningen mycket lugn, det är något av en avslappnad bykänsla.
Den här stranden är rätt okänd trots att ön Phuket är ett mycket populärt resmål. Kanske beror det här på att besökarna gillar orten så mycket att de håller den hemlig.

Sandstranden här är två kilometer lång med några hotell direkt vid stranden där du bland annat kan bo i bungalow. Delar av stranden är kantad av mysiga små parker och ett minnesmärke över tsunamin 2004. Det här är inte en ort för dig som vill tillbringa kvällarna med krogrundor. För att hitta ett mer livligt nöjesliv så är det bara en kort tur med buss eller tuktuk till grannorten Patong Beach.

En av världens mest galna shower hålls dagligen i Kamala Beach. Flera hundra dansare, akrobater och artister fyller både scenen, taket och uppträder bland gästerna, de får hjälp av både tuppar, vattenbufflar, duvor och elefanter. Du får se både eld, rök, laser, regn och explosioner. Förutom showen kan du äta en av världens största buffeer tillsammans med de över 4 000 andra gästerna.

Kamala Beach...VÅR beach
1 / 6
2 / 6
Thinkstock
Stranden på morgonen
3 / 6
vy över stranden
4 / 6
5 / 6
Thinkstock
Stranden i solnedgång
6 / 6