Just nu visar vi endast resor med
avresa från och med 16 juli.

Den 13 maj gick Svenska UD ut med en avrådan från alla icke nödvändiga resor till hela världen till och med 15 juli. Därefter görs en ny bedömning. Av hänsyn till alla våra besökare visar vi därför inga resor innan detta datum.


För bokningar efter detta datum erbjuder de flesta researrangörer generösa av- och ombokningsmöjligheter.


Håll dig uppdaterad och läs noggrant vad som gäller för varje arrangör och resa.

Sista minuten med endast flyg till Cala Bona, Mallorca

Jämför och boka tryggt med av- och ombokningsmöjligheter
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Cala Bona Mallorca, Europa

Barnvänligt
Begränsat nattliv
Laid back
Nöjesliv
Sandstrand
Sol & bad

Mallorca är en välbekant destination för semesterfirare. Många har besökt den spanska ön genom åren, men alla vet inte att det fortfarande finns relativt outforskade pärlor att hitta. Cala Bona är en av dem.

Det är just det lugna tempot som gör att allt fler väljer att göra Cala Bona till sitt resmål under semestern. Här finns inte lika många lyxhotell eller höga byggnader, men det finns gott om lokala boenden för den som vill bo bra under resan. Stränderna som löper längs med Medelhavet är helt klart områdets huvudattraktion och utgör en underbar vy för en kvällspromenad eller en löptur i soluppgången. Kanske stannar du till och tittar en stund på de lokala fiskarnas försök att hitta färsk fisk för restaurangerna i området. Dessa restauranger kan du sedan besöka för lunch eller middag och njuta av Mallorcas alla delikatesser tillsammans med ett glas lokalt vin. I takt med att allt fler turister har hittat till Cala Bona har fler serviceställen i form av affärer och restauranger dykt upp, men trots detta har orten ändå behållit sin ursprungliga och genuina charm. Om du efter några dagars lugn skulle vilja ha lite stadspuls är Palma de Mallorca bara en timme bort med bil.

Resmål som liknar Cala Bona