Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Resor till Icmeler, Turkiet

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Om Icmeler Marmariskusten, Turkiet

Begränsat nattliv
Sol & bad
Sandstrand
Prisvärt

Içmeler ligger vid en fin sandstrand i en vacker bukt nära Marmaris i sydvästra Turkiet. Här är det lugnt och vänligt, Içmeler lämpar sig bäst för lite äldre par och barnfamiljer då nöjesutbudet är begränsat. Bästa period är maj – oktober.

Icmeler

Turkiet Witt, 11 aug. 2014
Updaterad av Witt för 7 år sedan
0
Hej. Ska till Mersoy Bellavista i Icmeler med all inclusive i slutet av augusti. Någon som varit där nyligen? Läser lite omdömen här och var och på vissa ställen står det att drinkar inte ingår i detta! Kan det verkligen stämma?

Icmeler

Turkiet Witt, 25 apr. 2014
Updaterad av Sunstrooom för 7 år sedan
1
Ska till Icmeler i augusti och bo på Hotell Mersoy Bellavista. Har uppgraderat mig till svit och undrar då om någon här har bott i nån av dessa??? Vad jag kan utläsa på flera ställen så ligger just dessa sviter med Ving med utsikt mot omgivningarna??? Kan detta stämma ??? Tycker om man bokar ...

Aqua hotell Icmeler är ”original fejk”

Turkiet Kumys, 12 okt. 2011
Updaterad av Kumys för 10 år sedan
0
Började ana att det inte står rätt till redan vid ankomsten till hotellet då jag fick tvåfärgat glukoslösning som välkomst drink. Mina farhågor besannades när jag såg GB-s logo ovanför glassbaren. Jag tycker att på ett femstjärnigt hotell förväntar man sig att bli bjuden på väl avkyld mousserande ...

Hotell Mar-Bas Icmeler Turkiet

Turkiet Svensken, 4 sep. 2010
Updaterad av Svensken för 10 år sedan
2
Hej! Är det någon som har bott på detta all inclusive hotell? ... Mrslind: ine jag men min mamma hon tyckte de var super bra ... Svensken: Tack! Då tror jag att det blir ett bra val.

Icmeler

Turkiet Stroben, 9 maj 2009
Updaterad av Mipumo för 12 år sedan
1
Hej! Tänkte åka med familjen till Icmeler. Undrar om någon har något bra tips på hotell och vad man ska tänka på där. Grabbarna är 14 och 12 o blir rastlösa fort. Ska vi välja ett annat ställe? Eller finns det något hotell som har mycket aktiviteter? Vilket resebolag ska man åka med? ...

Turkiet: Marmaris och Icmeler?

Turkiet Pany, 17 aug. 2008
Updaterad av Melodymaker för 12 år sedan
2
Hej! Vi har bokat resa till Turkiet och kommer hamna i Marmaris eller Icmeler. Har endast varit i Alanya förut, så alla tips om Marmaris och Icmeler tas mycket tacksamt emot! Vad får man inte missa? Turistfällor, sevärdigheter, stränder, restauranger, naturstigar? Tack på förhand! ... ...