Resor till Turkler, Turkiet

Resor till Turkler, Turkiet

Om Turkler

Turkler är en lugnare semesterort vid havet väster om livliga Alanya Transfertid från Antalya flygplats är runt 1 timme och 40 minuter. Närmsta ort är Konakli som bla bjuder på marknad varje onsdag.

Jämför paketresor till Turkler

Flyg till Antalyakusten när det är som billigast

Fynda en sista minuten-resa till Turkler

Om Turkler Antalyakusten, Turkiet

Turkler är en lugnare semesterort vid havet väster om livliga Alanya som bara är runt 10 minuter bort med lokalbuss. Transfertid från Antalya flygplats är runt 1 timme och 40 minuter. Närmsta ort är Konakli som bla bjuder på marknad varje onsdag.

1 / 2
Thinkstock
2 / 2
Thinkstock

Sunprime Numa Beach i Turkler.

Turkiet Mamajo, 13 mars 2018
Updaterad av Ulleb för 6 år sedan
4
Hej, jag ska åka med Ving till Sunprime Numa Beach i maj 2 veckor och har lite funderingar som jag hoppas att någon kan hjälpa mig med. Mest troligt kommer jag att åka själv och vissa kvällar tänker jag mig att jag vill kolla på Netflix, funkar det? Är det euro som gäller? Bästa Hamam i ...

Eftalia splash resort

Turkiet Anner76, 25 apr. 2019
Updaterad av Anner76 för 5 år sedan
2
... . Det ligger ju lite utanför Alanya och heter Turkler, tror många ryssar håller till där bland annat! Ca två mil från Alanya! Är det något annat du funderar på så skicka ett mail, jag har bott i Turkiet i perioder med utgångspunkt Alanya, men jag har rest runt i de flesta västra områdena!