Resor till Fañabé, Teneriffa

Resor till Fañabé, Teneriffa

Om Fañabé

Fañabé på Teneriffa erbjuder en paradisstrand som låter dig vila ut på en solstol samtidigt som du har det turkosa havet framför dig. Staden lockar många barnfamiljer men passar resenärer i alla åldrar.

Flyg till Teneriffa när det är som billigast

Fynda en sista minuten-resa till Fañabé

Om Fañabé Teneriffa, Europa

Begränsat nattliv
Sol & bad
Sandstrand
Barnvänligt
Vattensport

Om du bara har tid att besöka en plats på Teneriffa är Fañabé platsen du letar efter. Det är något av en paradisstrand som låter dig vila ut på en solstol samtidigt som du har det turkosa havet framför dig.

Även om det är stranden som är Fañabés huvudattraktion finns det mycket annat i närområdet också. Fañabé är en mindre stad med de flesta bekvämligheter som du behöver under din resa. Här finns ett antal lokala restauranger som bjuder på högklassig mat av det klassiska spanska slaget. Tapas och vin är med andra ord ett givet inslag i stadsbilden.

Fañabé ligger på Costa Adeje och hit kommer många barnfamiljer. Kanske är det alla servicevänliga hotell som bidrar, eller så är det helt enkelt det varma klimatet året om som lockar både stora och små. I vilket fall finns det gott om aktiviteter att sysselsätta sig med för den som kommer hit med barnen. Aqua Park – en äventyrspark med vatten som tema – är ett utmärkt exempel på det. En annan vattenpark med liknande tema är Siam Park. Du behöver dock inte ha barnen med dig för att kunna njuta av Fañabé. Med vackra solnedgångar och en hisnande natur passar det perfekt för resenärer i alla åldrar.

Playa de las Americas eller Playa del Ingles?

Spanien Jeinel, 20 sep. 2022
Updaterad av Mirreli för 1 år sedan
2
... Teneriffa och Playa de las Americas och Playa de Fanabe flera gånger. Gillar Playa de las Americas, hyfsat fräscht, fin strandpromenad och en del helt okej shopping, Playa de Fanabe är lite för litet för mig. Jag har bara varit på Gran Canaria en gång för över 20 år sedan och då i Puerto ...