Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Resor till Cambrils, Spanien

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Prisexempel på flyg till Costa Dorada

Cambrils Costa Dorada, Europa

1 / 2
Thinkstock
2 / 2
Thinkstock

Cambrils

Spanien Resenrnu, 27 apr. 2011
Updaterad av Resenrnu för 10 år sedan
0
Hej, Ska åka till Camrils / Salou i 10 dagar i sommar med två barn. Vet själv inte mycket om det området i Spanien och tar tacksamt emot tips om trevliga utflykter / saker att hitta på där förutom att sola och bada. Jag har inte hittat så mycket information på nätet. Barnen är 10 och 13 år gamla. ...

Boende utanför Barcelona med barn

Spanien Lovisa77, 14 mars 2017
Updaterad av Torwan för 4 år sedan
5
... hälsningar Lina Reseguiden ... Sivan65: Cambrils/Salou ca. 10 mil söder om Barcelona ( osäker hur långt exakt) där har ni även nöjespark/ vattenland Port aventura. Vi åkte aldrig till Barcelona när vi var där men det går tåg dit som tog ca. 1 timme om jag minns rätt. Perfekt ställe att ...