Reseavrådan är nu borttagen

Från den 1 oktober 2021 är avrådan för resor till samtliga länder borttagen, som infördes med anledning av covid-19-pandemin.

Krav på vaccinering och tester samt olika restriktioner gäller fortsatt vid resa till många länder. För aktuell information och vad som gäller för ditt resmål, läs mer här.


Boka tryggt via Reseguiden

Våra anslutna researrangörer erbjuder öppet köp, ombokning, avbokning, ökad trygghet och subventionerade tester. Läs mer här.


Senast uppdaterad: 2021-09-30

Resor till Pefki, Rhodos

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Prisexempel på flyg till Rhodos

Fynda en sista minuten-resa till Pefki

Om Pefki Rhodos, Europa

Badorten Péfkos ligger fem kilometer söder om Lindos och är ett lugnt resmål med en lång sandstrand och charmiga badvikar. Byn har dessutom en del butiker, restauranger och barer för den som vill varva lata dagar med något annat.

1 / 4
Thinkstock
2 / 4
Thinkstock
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock

Var kan man äta gott och billigt på Rhodos?

Grekland Gullsing, 30 juni 2008
Updaterad av Niclas64 för 6 år sedan
11
... ,men priserna är som här.. utflykter,,åk till pefki ,o lindos så klart.. ... Cejja: EN middag för två för ca 50-60 euro?? Det är ju jättemycket! Typ 400-500 kr eller? Vi hade tänkt en budget på 500 kr om dagen till mat o dryck för oss båda, o äta 2 måltider ute per dag o 1 kvällsfika var. ...

Se och göra på Rhodos?

Grekland Empan75, 18 juni 2014
Updaterad av Mediteranea för 7 år sedan
4
... Rhodos stad? Det är jättefint i Lindos och Pefki. Plimiri stranden ligger en tjugo minuters bilresa söderut, Prasonisi (windsurfingparadis) tretio minuter med bil. Orkar man så kör man över till sydvästra sidan och Kamiros (ruiner efterområdets antika stad), Monolithos (pythoresk bergby) ...