Inresekrav - vad gäller för mitt resmål?

Nu blir det enklare att resa då många länder tar bort krav för inresa och lättar på restriktioner.

Länder utan inresekrav

Du behöver inte covidbevis oavsett om du är fullvaccinerad eller inte. Du behöver inte fylla i något inreseformulär.

Albanien, Bulgarien, Danmark, Estland, Finland, Grekland, Irland, Island, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Montenegro, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Polen, Rumänien, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Storbritannien, Tjeckien, Ungern, Österrike.

Länder med begränsade inresekrav

Du behöver ett giltigt covidbevis. Krav på test gäller dig som inte är fullvaccinerad. Du behöver inte fylla i något inreseformulär.

Belgien, Bosnien och Hercegovina, Cypern, Frankrike, Georgien, Italien, Kosovo, Malta (kräver inreseformulär), Portugal, Spanien, Turkiet, Tyskland


Kontrollera alltid vad som gäller innan du reser.
Se här vad som gäller för ditt resmål

Resor till Livadia, Grekland

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Prisexempel på flyg till Grekland

Fynda en sista minuten-resa till Livadia

Om Livadia Tilos, Europa

På den lilla ön Tilos som ligger en kort båttur från Rhodos är Livadia den största orten. Trots detta är det ändå en väldigt lugn stad. Det här är ett resmål som passar bäst för vuxna som vill resa till en genuin grekisk ö med fina stränder.

Tilos v 22 eller v 23

Grekland Resemaja, 14 mars 2010
Updaterad av Resemaja för 12 år sedan
7
... vecka är ett bra val, förmodar att du tänkt bo i Livadia. Har själv bott på Annas Studios som jag kan rekommendera www.tilosrooms.gr Finns inte så mycket att göra på Tilos annat än ta det lugnt och ta en tur runt ön på moppe, finns knappt några bilar på ön (mer getter än bilar på vägarna). ...