Inresekrav - vad gäller för mitt resmål?

Nu blir det enklare att resa då många länder tar bort krav för inresa och lättar på restriktioner.

Länder utan inresekrav

Du behöver inte covidbevis oavsett om du är fullvaccinerad eller inte. Du behöver inte fylla i något inreseformulär.

Albanien, Belgien, Bosnien och Hercegovina, Bulgarien, Danmark, Cypern, Estland, Finland, Frankrike, Georgien, Grekland, Irland, Island, Italien, Kosova, Kroatien, Lettland, Liechtenstein, Litauen, Luxemburg, Malta, Montenegro, Nederländerna, Nordmakedonien, Norge, Polen, Portugal, Rumänien, Schweiz, Serbien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien, Tjeckien, Turkiet, Tyskland, Ungern, Österrike.

Länder med begränsade inresekrav

Du behöver ett giltigt covidbevis. Krav på test gäller dig som inte är fullvaccinerad.

USA.


Kontrollera alltid vad som gäller innan du reser.
Se här vad som gäller för ditt resmål

Resor till Åland, Finland

Jämför och boka resor från alla ledande reseföretag

Prisexempel på flyg till Åland

Åland Finland, Europa

Åland är ett nordiskt semesterparadis för hela familjen, långt bort – men ändå nära – från vardagens stress. Här kan du njuta av vacker natur, lyxiga spahotell, sevärdheter, evenemang och spännande upplevelser.

Ta färjan hit och upplev ett nordiskt paradis. Bo i en mysig stuga och prova på det genuina skärgårdslivet eller välj ett boende i en stugby och umgås med andra trevliga resenärer. Om du reser med barn är Åland fullproppat med äventyr. Gå på roliga vandringsleder i fin natur, besök Brandkårsmuseet, Sjöfartsmuseet, titta på djur på Jakt- och fiskemuseet och lär dig spännande historia under Vikingamarknaden. Ta en tur till Mariebad, ett populärt äventyrsbad eller häng vid stugan, bada och paddla kajak. Degersand är en välbesökt strand med sitt långgrunda vatten som passar hela familjen och Bamböleviken är badplatsen för de modiga, med hopptorn och klippor. Åland erbjuder också många möjligheter att prova vattenskidor och andra roliga aktiviteter. Klättra upp i Getabergen och beskåda Åland från ovan, besök Mariehamns äventyrsgolf och mysiga restauranger. Ta cykeln runt i staden och få en riktigt charmig upplevelse. Åk till vackra Kastelholms slott, ät riktigt god mat av kändiskockar, titta på båtar i sjökvarteren och utforska det stora shoppingutbudet i Sittkoff Gallerian.

STRANDUTSIKT NR 2
2 / 3
Mitt underbara Klosterviken!
3 / 3