Vårens skönaste weekendpaket i Sverige

Linae
Medlem sedan 2012, besökt 38 länder

Foto: Häringe Slott
Ta en paus från vardagen och åk iväg på en weekend någonstans i Sverige. Det finns mycket att välja mellan, här ger vi dig de bästa tipsen.
Publicerad 26 februari 2015

Sugen på att förgylla vardagen lite grann? Det finns weekendresor för alla – här får du sköna weekendförslag och erbjudanden. Ta med din sambo, mamma, vännerna eller hela famijen på semester i några dagar på en spännande plats i Sverige.

Helg för kropp och själ

Bästa sättet att varva ner är att ta hand om sin kropp. På spa hittar du lugnet med en skön behandling och massor av relax i pool och bastu. I många paket ingår också en lyxig middag på kvällen och sedan en stor frukostbuffé på morgonen. Varberg och Falkenberg har flera populära spahotell, fräscha och lyxiga Upper House i Göteborg är ett annat. Det finns både romantiska paket och erbjudanden som passar bättre för till exempel tjejgänget.
- Fler sköna spapaket

Lyxhelg för par

Ta med din älskling och bo på ett lyxigt hotell, ett spahotell eller varför inte en gammal herrgård eller att anrikt slott? För att fira något eller bara för att sätta en liten guldkant på vardagen. Antingen stannar du på hotellet och äter en god middag eller så upptäcker ni omgivningarna med en promenad, går på bio och äter något gott på en lyxig restaurang i närheten. Dagen därpå kan ni sova länge och sedan njuta av en god frukost och trevlig stund tillsammans. Några förslag på boende för en romantisk lyxweekend är fina Häringe slott utanför Stockholm, Renaissance Hotel i Malmö och Nordic Light Hotel i centrala Stockholm.
- Fler romantiska erbjudanden

Aktivera dig på dina lediga dagar

Är du mer typen som vill aktivera dig under dina lediga dagar så finns det massor som kan falla dig i smaken. Våren är en perfekt tid för naturnära upplevelser. Som att vandra i fjällen, åka på löparresa, paddla kajak eller cykla. Gillar du golf finns det även sköna golfpaket. Nu kan du boka golfpaket på Tofta Herrgård & Lycke eller golfpaket i Varberg.
- Fler aktiva erbjudanden

Shoppingweekend i Stockholm, Göteborg eller Malmö

Vår betyder också att butikerna börjar fyllas med sköna vår- och sommarkläder. Ta en shoppingweekend till Stockholm, Göteborg eller Malmö, som är några av våra största shoppingstäder. Några timmar på stan kan lätt kombineras med sevärdheter, konserter, konstrunda eller kanske en vinprovning. Avsluta kvällen på en mysig restaurang eller kanske en skön bar.
- Fler shoppingerbjudanden


Weekenderbjudanden i Sverige


Hittade du inget? Se alla sköna Sverigeerbjudanden.

Sverige Europa

Karta över Sverige

Gullholmen en sommarkväll
1 / 21
Sommar...sol...vatten...blå himmel...
2 / 21
Titt över Grundsunds sommarstugor....
4 / 21
Vitsippor i mängder.....
7 / 21
Västkusten goes California
8 / 21
Ballongflyg över Stockholm
12 / 21
Jonas i Luleälven
14 / 21
paddeltur på Vättlefjäll
15 / 21
vy mot fjällstationen
16 / 21
En stad i vatten
17 / 21
midsommarnatt på Nuoljas topp
18 / 21
...mellan Peking och Linköping....
19 / 21
Café på Stumholmen
20 / 21
Populära resor från Göteborg till Sverige