Fynda lyxig charter till Grekland under 5 000

Nina
Reseguiden, besökt 28 länder

Foto: iStock
Det går att lyxa till det utan att det kostar skjortan. Vi har plockat fram lyxiga charterhotell i Grekland för dig som bara vill ha det bästa, men till ett lägre pris. Här är lyxhotellen som har en prislapp under 5000 kronor.
Publicerad 6 mars 2023

Grekland är för många ett favoritland. Här skiner solen nästan alltid från en klarblå himmel, maten är fantastiskt god och stränderna och vattnet är alltid härligt inbjudande. Om du inte brukar unna dig ett lite lyxigare boende på semestern så har du chansen nu. Vi har plockat fram hotell med 4 och 5 stjärnor för dig som vill ha det riktigt lyxigt, med en prislapp under 5000 kronor. Checka in på något av de här hotellen i sommar, men skynda dig för det blir allt mer populärt att bo flott på semestern. Alla priser är per person när två vuxna reser och bor tillsammans.


Lyxig charter till Grekland under 5000 kronor – avresa StockholmLyxig charter till Grekland under 5000 kronor - avresa GöteborgLyxig charter till Grekland under 5000 kronor – avresa Malmö/KöpenhamnLyxig charter till Grekland under 5000 kronor – avresa Luleå


Erbjudanden på resor till Grekland