Publicerad 20 juni 2019

Det finns många hotellkoncept som är anpassade särskilt för dig som reser med barn. Vattenland, lekplatser och barnanpassade menyer. Skandinavisk barnklubb står ofta högst upp på familjens önskelista, här tipsar vi om hotell som erbjuder det. Åker du under skolloven eller i juli så gäller det att vara ute i god tid, hotellen är populära och blir snabbt fullbokade.

TUI: TUI Family Life

TUI's hotellkoncept med de flesta barnaktiviteterna är TUI Family Life (tidigare kallat Blue Village). Här hittar du allt från Baby Club för de som är upp till 3 år, Bamseklubben för 3-5-åringar, @611 för 6-11-åringar och The Hangout för 12-15-åringar. Bamseklubben är den mest populära. Hos TUI Family Life ingår allt från barnklubb till träningsklasser. Konceptet är gjort för att möta alla åldersgrupper i familjen, från småbarn till unga samt mor- och farföräldrar. På dessa hotell hittar du en eller flera stora pooler, flera restauranger, juicebar, gratis barnklubbar, kvällsunderhållning och dagliga gratis träningslektioner med Les Mills för dem som vill vara aktiva. TUI Family Life-hotell har också stora rum med hög komfort och kvalitet. De tre hotell i TUI Family Life med högsta kundbetyg finns på Marmariskusten i Alanya och Rhodos, men du hittar också det populära hotellkonceptet på destinationer som Cypern, Mallorca, Sardinien, Kanarieöarna och Kroatien.
Se alla charterresor med TUI

Ving: Sunwing Family Resorts

På Vings familjehotell möter du de populära maskoterna Lollo & Bernie. De finns på alla Sunwing Family Resorts (liksom på Ocean Beach Club hotell och på utvalda Family Garden och Sunconnect hotell), till exempel vid poolen, i restaurangerna, på Lollo & Bernies Mini Disco och på Mini Land. Vings barnklubbar drivs av skandinavisk personal. Låt barnen gå med i Lollo & Bernies Mini Stars (3-7 år), där det är barnens tur att stå på scenen och bli till stjärnor eller på äventyrsspel (3-7 år), där det finns skattjakt och äventyr med Lollo & Bernie. De kan också delta i vattenaktiviteter, barns shower och Lollo & Bernie's After Beach. Simskola erbjuds också på utvalda Sunwing Resorts. Ta med din familj på familjeyoga eller familjegym för roliga aktiviteter som din familj kan göra tillsammans. Barn och ungdomar mellan 8 och 11 år (och 8 till 15 år på skollov) kan hänga i Teen Lounge, gå med i Teen Idol, Play Station, Creative Time, tennis, minigolf och fotboll - eller vill du kanske gå en crawlkurs? De tre Sunwing Family-hotellen med högsta kundbetyg finns i Side i Turkiet, Magrigialos på Kreta och ArguineguinGran Canaria.
Se alla charterresor med Ving

Apollo: Mondo Family resorts

Apollos barnklubb finns på alla deras Mondo Family Resorts. Här erbjuds ett stort program som inkluderar matlagningskurser med inriktning på lokala rätter, lek, skattjakt, diskotek etc. Den stora höjdpunkten är Polly & Mino. Polly är den flygande gudinnan och en busig, kavat tjej - full av energi och magiska krafter. Minotauren Mino är hennes lurviga och lekfulla följeslagare med ett hjärtat av guld. De dyker upp vid poolen, i barnklubben och lite överallt. Mondo Family Resorts är Apollo bästa familjehotell där du, förutom Club Polly & Mino, också har tillgång till simskola, gratis gruppträningslektioner och Mondo Coffee. Apollo Mondo Selected Hotels är ett koncept som riktar sig till familjer och par med höga krav. Hotellen har bra läge och aktiviteter som t.ex. morgonyoga. Här hittar du också Polly & Mino lekrum och simskola. På sport- och aktivitetshotellet Playitas hittar du också Apollos simhall och barnklubben Club Polly & Mino för barn mellan 4 och 11 år, samt barnsportakademin för barn mellan 5-15 år. De tre Mondo Family-hotellen med högsta kundbetyg finns på Maspalomas mäktiga sanddyner på Gran Canaria, på Mythos Beach i Rhodos och på Plakias på Kreta.
Se alla charterresor med Apollo

Nazar: Pegasus hotellen

Nazars barn och ungdomsklubbar finns på Pegasos World, Pegasos Resort och Pegasos Royal. För att bo på någon av dessa hotell får man resa till den Turkiska Rivieran, närmare bestämt Side och Incekum. Samtliga hotell håller en hög standard med gott om faciliteter för hela familjen och ligger direkt vid stranden. På hotellområdet finns stora poolområden och vattenparker. All Inclusive kan alltid bokas.
Den som står för underhållningen här är Piraten Captain Nemo som bjuder på piratklubb, dansskola, simskola och på vissa anläggningar även minidisco. Tonåringarna (12-16 år) har ett tydligare fokus där det mes sportas, chillas och solas. Ledarna är från Skandinavien och för barnen mellan 4-6 år talar alla svenska. Om man önskar kan man även boka ett överraskningspaket där självaste Captain Nemo kommer till rummet och bjuder på en rolig stund.
Se alla charterresor till Alanya med Nazar