Publicerad 4 maj 2020

1. Hotel Birger Jarl

Följ Birger Jarlsgatan från Stureplan cirka 500 meter mot Norrmalm så når du 4-stjärniga Hotel Birger Jarl. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan. Här får du ett fräscht hotell med svensk design. Hotellet är modernt, prisvärt och har trevlig personal.

Läs mer och jämför priser på Hotel Birger Jarl

2. Haymarket by Scandic

Närmre shopping än så här kommer du inte! Haymarket by Scandic ligger i varuhuset PUBs fem översta våningar med hiss rakt ner till butikerna. Utanför hittar du Hötorget och Kungsgatan där shoppingen fortsätter. Hotellet har moderna och renoverade rum och i alla priser ingår en stor frukostbuffé som är utvecklad tillsammans med svenska kocklandslaget.

Läs mer och jämför priser på Haymarket by Scandic

3. Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant

Mysigt hotell på en gammal yacht i Gamla Stan. Du går ombord på denna båt precis som svunna tiders filmstjärnor och kungligheter gjort. Bor gör du i hytter med eller utan havsutsikt. Härifrån når du enkelt Stockholm utbud och runt hörnet ligger Riddarholmskyrkan.

Läs mer och jämför priser på Mälardrottningen Yacht Hotel & Restaurant

4. NOFO Hotel BW Premier Collection

NOFO Hotel BW Premier Collection ligger på Södermalm, eller Söder, som det kallas. Här finns gott om shopping i trendiga butiker där nytt varvas med vintage, restauranger och caféer. Byggnaden är från 1780 och ligger ett stenkast från Medborgarplatsen. Du tar dig lätt in till city, till fots eller med tunnelbanan.

Läs mer och jämför priser på NOFO Hotel BW Premier Collection

5. Hotel C Stockholm

4-stjärniga Hotel C Stockholm ligger granne med Centralstationen och har ett perfekt utgångsläge för utbudet i Stockholm city. Rummen är fräscha och har kvalitetssängar, badrum med påkostade material och fotokonst på väggarna. Hotellet har också restaurang och den kända isbaren, ICEBAR Stockholm by ICEHOTEL, helt gjord i is.

Läs mer och jämför priser på Hotel C Stockholm

Planera din resa på Reseguiden

Jämför alla hotell i Stockholm
Reseerbjudanden Sverige
Tips & inspiration Sverige