5 prisvärda hotell i Stockholm city

Paulina
Medlem sedan 2006, besökt 24 länder

Foto: Rica Hotel Kungsgatan
En weekend i Stockholm är det många som unnar sig. Oavsett årstid har Stockholm mycket att erbjuda. Det finns många hotell som passar för en weekend i vår huvudstad. Här tipsar vi om 5 hotell med bra läge, bra standard och till bra pris.

Bor du på rätt ställe i Stockholm är det enkelt att promenera och nå det mesta inne i city. Spana in dessa 5 hotell där du även får pengar över till shopping men ändå bor fräscht och bra.

Hotel Birger Jarl
Följ Birger Jarlsgatan från Stureplan cirka 500 meter mot Norrmalm så når du 4-stjärniga Hotel Birger Jarl. Närmsta tunnelbana är Rådmansgatan. Här får du ett fräscht hotell med svensk design. Hotellet har trevlig personal och här finns dubbelrum från 800 kronor inklusive frukostbuffé.
Läs mer och boka Hotel Birger Jarl.

Rica Hotel Kungsgatan
Närmre shopping än så här kommer du inte! Rica Hotel ligger i varuhuset PUBs fem översta våningar med hiss rakt ner till butikerna. Utanför hittar du Hötorget och Kungsgatan där shoppingen fortsätter. Hotellet har moderna och renoverade rum och i alla priser ingår en stor frukostbuffé som är utvecklad tillsammans med svenska kocklandslaget. Dubbelrum finns från 856 kr inklusive frukostbuffé.
Läs mer och boka Rica Hotel Kungsgatan.

Mälardrottningen Hotel
Mysigt hotell på en gammal yacht i Gamla Stan. Du går ombord på denna båt precis som svunna tiders filmstjärnor och kungligheter gjort. Bor gör du i hytter med eller utan havsutsikt. Härifrån når du enkelt Stockholms utbud och runt hörnet ligger Riddarholmskyrkan. Dubbelrum från 927 kronor inklusive frukostbuffé.
Läs mer om och boka Mälardrottningen Hotel.

Columbus Loft
Columbus Loft ligger på Södermalm, eller Söder, som det kallas. Här finns gott om shopping i trendiga butiker där nytt varvas med vintage, restauranger och caféer. Byggnaden är från 1780 och ligger ett stenkast från Medborgarplatsen. Du tar dig lätt in till city, till fots eller med tunnelbanan.
Dubbelrum finns från 725 kronor. Frukost kostar 85 kronor per person.
Läs mer om och boka Columbus Loft.

Nordic Sea Hotel
4-stjärniga Nordic Sea Hotel ligger granne med Centralstationen och har ett perfekt utgångsläge för utbudet i Stockholm city. Rummen är fräscha och har kvalitetssängar, badrum med påkostade material och fotokonst på väggarna. Hotellet har också restaurang och den kända isbaren, Absolute Icebar, helt gjord i is. Dubbelrum från 1079 kronor inklusive frukostbuffé.
Läs mer och boka Nordic Sea Hotel.

Här kan du söka bland billiga hotell i Stockholm.

Stockholm Sverige

En stad i vatten
1 / 33
Djurgården Prins Carls väg
2 / 33
Nordens Venedig
3 / 33
Stortorget, Gamla Stan
4 / 33
Mor 79 i Stockholm
5 / 33
Kungliga slottet i Stockholm
6 / 33
Victory Hotel, Gamla Stan
7 / 33
Kungsträdgården I
10 / 33
Höst i Stockholm
11 / 33
Ballongflyg över Stockholm
12 / 33
Gata i Gamla Stan
13 / 33
Utsikt från Katarinahissen
14 / 33
"Min Nordenfavorit"!
16 / 33
Svamp till salu på Hötorget
20 / 33
Stockholms Stadshuset
21 / 33
Söderkåkar högt över Södra Mälarstrand
24 / 33
Stadshuskajen
26 / 33
Alla har kommit..nu åker vi!!
27 / 33
Söder Mälarstrand
29 / 33
Konserthuset och Orfeusstatyn
31 / 33
Grabbarna vid Nytorget
32 / 33
Söndagsflanörer på Skeppsholmen
33 / 33