Yvonnesunshine

Kön / Ålder
Kvinna, 52 år
Bor i
Göteborg
Restyp
Backpacker slacker
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Sambo
Besökta länder
12
Profilsida skapad
2009-05-11
Senast online
10 år sedan

Jag är en kvinna som alltid har tankarna på annat håll. Är jag i Göteborg vill jag till Italien, Spanien , Skottland, Egypten. Är jag i Italien vill jag till Venedig, Verona eller någon vingård i utkanten av staden jag befinner mig i . Är jag i Glasgow vill jag till Inverness, är jag i Inverness vill jag till Harris. Kort sagt. Jag är alltid på väg någon annanstans. Livsnjutare av livet i stort. Vill inte dö nyfiken, eller jo förresten tänk vad hemskt om man till slut upptäcker att det inte finns mer att upptäcka.

Obotlig romantiker som även älskar att gräva i trädgårdslandet i gröna gummistövlar och blommig kjol. Att se undret att plantera ett frö och skörda en gigantisk pumpa, att sedan mejja ner överskottet på hösten och så nytt i det på våren.
The cirkle of life.

Tre barn och sambo har jag som jag ibland släpar med på mina upptåg, men inte alltid, ofta reser jag själv och jag gillar de kontrasterna..

Favorit länder: Italien och Skottland.
Älsklingsrätt: Grillad kronärtskocka fylld med vitlök, persilja, olivolja och salt. Till detta gärna ett Amaronevin från Valpolicella.

Yvonnesunshines besökta platser
Resealbum  (Visa alla 2 album)
Familjens semesterresa till Bibione, Italien. Vi flög med Ryan air från Göteborg till Bergamo och tog tåget till adriatiska kusten. Besökte Bibione, och ...
11 maj 2009|Barn & Familj
Bilder  (Se alla 79 bilder)
Yvonnesunshine
Yvonnesunshine säger i Maillouiseekrothses diskussion "Europa vid Jul-Nyår":
Skottland, Edinburgh kanske? Edinburghs nyårsfirande ska ju vara en upplevelse har jag hört.
4 oktober 2010 09:44 - Anmäl
Yvonnesunshine
Yvonnesunshine säger i Annap_83hotmailcoms diskussion "Restaurangtips i Venedig sökes":
Hej Kan inte ge något konkret förslag, men ett tips är att söka dig till gränderna och absolut inte sätta er på något av ställena precis på eller invid Marcusplatsen.
5 juli 2010 11:21 - Anmäl
Yvonnesunshine
Yvonnesunshine säger i Annelisas diskussion "Frankrike/Italien i sommar m barn":
Hej Vi flyger med Ryanair från Skavsta till Bergamo på fredag morgon, tar direkt från flygplatsen bussen till Milano 40 minuter och därifrån direkttåg till Venedig, hoppar av i Mestre, hållplatsen innan Venedig, resan tar ca 2.15 tim. Vi har bokat ett hotell i Mestre. Accorhotels, de har familjerum som tar in 2 vuxna+ 2 barn för ca 950:-/natt frukost ingår. Om jag har uppfattat det rätt tar de...
19 april 2010 13:56 - Anmäl
Yvonnesunshine
Yvonnesunshine säger i Mr_elites diskussion "Köra till Italien":
Hej! Om ni inte redan har bokat färja och inte är väldigt sugna på att just bila för den upplevelsens skull skulle jag vilja dela med mig av ett litet tips: Så här tänkte vi göra: Vi kommer att flyga med Ryanair från Skavsta och tar sedan tåget. Resplan: flyg till Bergamo, (2 timmar) därifrån buss till Milano,(1 timme) sedan direkttåg till Venedig (2.5 timme) . Vi har bokat ett ***...
8 mars 2010 11:06 - Anmäl
Yvonnesunshine
Yvonnesunshine säger i Lenams diskussion "Makadi Bay - är det rätt ställe för oss?":
Hej Bodde på Makadi Palace 2007 och snorklingen var fantastisk, faktiskt bättre än på den arrangerade heldagsutflykten där man åkte ut på havet för att nå fina rev. Tror inte du blir missnöjd.
3 februari 2010 11:21 - Anmäl
Vänner
Diskussioner
Yvonnesunshine har svarat i 17 diskussioner om Italien, Egypten, Thailand.