Vagabondo

Kön / Ålder
Kvinna, 36 år
Bor i
Göteborg
Besökta länder
42
Profilsida skapad
2011-11-05
Senast online
7 år sedan

Gabriel heter jag men här på reseguiden kallar jag mig själv för vagabondo. Egentligen är det ett internt skämt med mig själv. Min mamma kunde i mina unga år kalla mig det i frustration. Det betyder ungefär: någon som inte gör något vettigt. Och visst är det lite så vi blir sedda, vi som reser. Det verkar kanske inte som vi gör något vettigt, att detta inte kommer resultera i något. Resandet för mig gör precis motsatsen. Det bygger upp mig. Jag lär mig inte bara om de nya kulturerna som jag besöker. Jag lär mig om hur jag själv fungerar i situationer som är prövande, svåra, ibland rent ut livshotande. För oss som reser är inte alltid enkelt.
Vi kan sitta på ett lastbilsflak i stekande hetta i Mocambique i sju timmar. Varför? För att vi vet att i slutet av destinationen finns något som vi aldrig har sett förut. På mina resor är det ofta någon fysisk utmaning, ett berg att bestiga eller en historisk plats att upptäcka. Men visst, jag ser till att slappna av när jag väl är iväg.

Vagabondos besökta platser
Bilder  (Se alla 13 bilder)
Reseguider
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Vagabondo
Med god smak i Buenos Aires
Vagabondo har fått en guide publicerad "Med god smak i Buenos Aires":
Jag har varit i Buenos Aires tre eller fyra gånger, men det känns som fler. Jag kommer hit i första hand för att äta gott och dricka fina viner. Men även för att promenera runt i staden och se på all vacker arkitektur och på butikerna som känns som alla ser ut att komma direkt från senaste modemässan. Jag reser större delen av vi...
8 december 2011 17:00 - Anmäl
Karinlorvik
Karinlorvik säger om Vagabondos bild "Mikael":
Vacker skulptur ...
10 november 2011 10:55 - Anmäl
Vagabondo
Vagabondo laddar upp bilder:1
13 nya bilder från Argentina
9 november 2011 20:21 - Anmäl