Stöd Ukraina

Tinto

Kön / Ålder
Kvinna, 32 år
Bor i
Stockholm
Restyp
Äventyrare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Fri som en fågel
Besökta länder
15
Profilsida skapad
2008-10-28
Senast online
9 år sedan

Hej🌎🌏🌍

Jag är en tjej i mina bästa år ,. Mina största intressen är resor och djur.Intressen som inte alltid funkar när man skall bort en längre tid. Fotboll är oxå ett intresse , föredrar dock att uppleva det live!

Jag bor med mina katter, hund och fiskar i sthlm. Jag föredrar äventyrsresor framför sol och bad. Jag vill uppleva saker.

Resandet har funnits som en del av mig sen jag var liten och kommer nog vara en del som är svår att ta ifrån mig. Älskar resandet med nya intryck och möten.

Favoritresan hittils är nog när jag var i Tanzania. Det var en otroligt häftig upplevelse att se allla dessa vilda djur i sitt rätta element. Jag hoppas få komma till ett liknande ställe igen.

Tycker självklart även om att fota, djur och blommor är några favoritmotiv.

Några små drömresor i framtiden: Tåg till Indien och korsa Atlanten med båt till New York. Och några till...

Senast gjorda resa: Juli 2014: Helsingfors&Borgå.
September 2014: Tallin

Nästa resa: Lettland i Augusti 2015.

P.S: Kommentera gärna mina bilder! 😊

Tack för mig

Tintos besökta platser
Resealbum  (Visa alla 8 album)
Åkte till Italien maj 2012. Vilken resa, den gav onekligen mersmak. Venedig mycket turister, men man förstår ju varför när man väl är där. Vacker stad. Milano ...
28 dec 2013|Kultur & Historia
Bilder  (Se alla 483 bilder)
Kasper2
Om du letar efter en bra operatör kan jag rekommendera ett företag som dig, flyttfirma stockholm och jag har länge tilltalat dem och är alltid nöjda med sitt arbete, de bär allt jag litar på dem, mycket noggrant och har aldrig haft några problem med det.
26 september 2018 00:44 - Anmäl
Tinto
Tinto laddar upp bilder:
2 nya bilder
29 december 2013 00:15 - Anmäl
Tinto
Tinto skapar albumet "Venedig, Milano & Cinque Terre 2012":
Åkte till Italien maj 2012. Vilken resa, den gav onekligen mersmak. Venedig mycket turister, men man förstår ju varför när man väl är där. Vacker stad. Milano är en mer traditionell storstad, men att studera folklivet var ett nöje I sig, Italiens modemecka. Ligurien blev min favorit, De fem små byarna som tillsammans bildar Cinque Terre är underbara. Små fiskebyar som klänger sig fast längs de...
28 december 2013 21:10 - Anmäl
Lett_o_resglad
Lett_o_resglad säger i Tintos diskussion "Hur många dagar i Riga?":
Hej! Jag är kanske sent ute och ni har redan åkt men här kommer mina tips. Kolla vädret. Vid sommarvädret åk ut till Jurmala som många tipsar här. Gamla stan är vacker men bra skor är ett måste. Ni kommer se många kvinnor balansera på höga klackar på de gamla kullerstenar. Kvinnor I Lettland älskar högklackat. Så skoaffärer är fulla med högklackade skor. På kvällen finns det många krogar I ga...
20 augusti 2013 22:00 - Anmäl
Tinto
Tinto startar diskussionen "Hur många dagar i Riga?":4
Hej Jag och min mamma skall nu i augusti åka till Riga. Min fråga är hur länge det är värt att stanna där. Vi åker med Silja på fredag kväll och är framme Lördag morgon. Frågan är nu, skall vi åka hem söndag kväll eller måndag kväll?? Vad i övrigt skall man inte missa i Riga, sevärdheter mm?? Tacksam för svar! :)
15 augusti 2013 08:31 - Anmäl
Vänner
Italien och Västergötland spikat!
Lycka! Finns det något bättre än att nyss ha bokat sin semester? Nu i maj ska jag iväg till västergötland. Ska göra det jag gillar mest. Turridning i vacker natur på underbara islandshästar, är...
29 apr 2011