Reseloppan

Kön / Ålder
Kvinna, 74 år
Restyp
Kultur
Sysselsättning
Har semester
Civilstatus
Gift
Besökta länder
38
Profilsida skapad
2013-11-11
Senast online
3 år sedan

Pensionär, reslysten, syr det mesta, läser mycket.

Reseloppans besökta platser
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Iloveindia
Iloveindia säger i Reseloppans diskussion "Kenbaworld.se researrangör":
Hur mycket extra kostnader undrar jag ? Jag ser att endast frukost ingår så lunch och middag får du antagligen betala själv något mer ?
7 april 2016 08:12 - Anmäl
Reseloppan
Reseloppan startar diskussionen "Kenbaworld.se researrangör":4
Har fått ett erbjudande från ovanstående researrangör att delta i träff för att få 90 minuters presentation av några av deras temaresor i Europa. Det är ett led i deras marknadsföring. Efter presentationen ombeds man "fylla i ett frågeschema och berätta vilken av resorna man tyckte var mest intressant samt varför". Som tack bjuder de alla deltagare på en 8-dagars resa söderut (i Europa?) för 2 pe...
26 januari 2016 13:16 - Anmäl
Reseloppan
Reseloppan säger i Evasilla63s diskussion "TSS Travel Service Scandinavia":
Tack för din berättelse om Lykien! Jag blir verkligen sugen på att åka även den resan i vår! Min man och jag var ju iväg till Kapadokien i december, som du kan läsa om i några inlägg ovan och VI KAN BARA ÖNSKA ER LYCKA TILL MED ER RESA! Vi tycker den var toppen!
12 februari 2014 16:38 - Anmäl
Reseloppan
Reseloppan säger i Snurran45s diskussion "TSS Travel Service":
Tack Norvell för din fina reseberättelse med härligt bilder! Mycket informativt också! Vi ska åka den 13/12 på turen "I apostlarnas fotspår", alltså inte samma som du, men man har nog väldigt mycket som är lika på båda turerna. Tack för tips om att avstå "Upptäckarpaketet" och ta med lite mackor från frukosten! Visserligen är det ju december, och vi förväntar oss en del dåligt väder, men förhoppni...
26 november 2013 16:28 - Anmäl
Reseloppan
Reseloppan säger i sin diskussion "I apostlarnas fotspår":
Tack Ove för ditt svar om resan till Kappadokien! Nu känns det ännu bättre och tryggare att åka i december! Var lite orolig i början när jag läste alla kritiska inlägg, men nu känns det jättebra även om man nog får räkna med lite kyla och regn. Men hellre det än 40 grader varmt!
13 november 2013 12:54 - Anmäl