Qiqqit

Kön / Ålder
Kvinna, 63 år
Bor i
Almunge
Restyp
Naturälskare
Sysselsättning
Väntar på erbjudande
Civilstatus
Singel
Besökta länder
28
Profilsida skapad
2008-09-06
Senast online
6 år sedan

snart 4år sen jag var där..Åhhhhhhh...vad jag längtar till Thailand..är det nån som kan ta mig med i bagaget....Vore tacksamt....Älskar att resa det förlänger livet med många år.Träffa massa sköna människor från hela världen.Glada människor !!Har 2barn son 19,dotter29.Rest runt Sverige på marknader o jobbat hårt i många år just för att kunna resa.

Tvi vale..nu börjar det bli så där jobbigt kallt igen Tyvärr blir det ingen värme-resa för mig på ett tag får väl stå ut.. Klarar inte av snö o kyla..men det är jag nog inte ensam om..Går i ide ett tag kan ju vara nice..med en eld i spisen o känna den värmen o höra spraket från veden..inte helt fel det heller..Hmm..

Hösten är ju Ok..pga av alla färger det är helt otroligt vackert vissa dar. Snart lämnar jag Stockholm för landet i Almunge ska bli sååå skönt..""Sista Flytten"" utan rysningar...tror jag...här skriker inga Grisar..haha...Mitt vackra hus väntar..Då slutar alla Långtidsresor för mig..får väl ta nån vecka då o då..men det gör inget har rest rätt mycket ändå..Ser fram mot att bo i hus..eftersom min kära Bungalow är mejad med marken..Saaad!!! Men men vad göra inget..bara leva vidare...Nu har jag bott här snart i 3mån...stortrivs i mitt vackra hus..älskar naturen runtom..skogen är hel-läcker..som i sagans BauerSkog..Men saknar mina vänner i Thailand enormt mycket...gör ont i hjärtat ibland..

Qiqqits besökta platser
Bilder  (Se alla 706 bilder)
Qiqqit
Qiqqit säger till Dodi:
Nu har jag många som slagit ut..och snart kommer doftpionen slå ut oxå..härligt..
18 juni 2010 10:48 - Anmäl
Qiqqit
Qiqqit säger till Anderslindb:
Det är jätte läckert..jag kan ju inte heller sluta fixa..ideerna bara spudlar i huvudet ..
18 juni 2010 10:45 - Anmäl
Qiqqit
Qiqqit säger till Mjorumm:
Du kommer garanterat få se utvecklingen när allt har börjat ta fart..ska bli riktigt kul..
18 juni 2010 10:44 - Anmäl
Qiqqit
Qiqqit säger till Kustaffe:
kan man lugnt säga..Bara jag inte blir anmäld..
18 juni 2010 10:43 - Anmäl
Qiqqit
Qiqqit säger till Femtioplus:
den bara började gro..
18 juni 2010 10:41 - Anmäl