Per_t

Kön / Ålder
Man, 55 år
Besökta länder
61
Profilsida skapad
2016-02-04
Senast online
8 timmar sedan

Per_ts besökta platser
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Per_t
Per_t säger i sin diskussion "Tips vid överbliven resevaluta":
Tack för tipset med SuperRich i Bangkok! De erbjuder verkligen kanonkurser och du har förstås rätt i att spreaden (skillnaden mellan sälj och köpkurs) har stor betydelse. Dock vill jag mena att man i allmänhet inte kommer i närheten av spreaden hos SuperRich (0,4-0,8%). I fallet med den polska banken så är t ex deras spread ca 8%.
10 februari 2018 17:30 - Anmäl
Per_t
Per_t startar diskussionen "Tips vid överbliven resevaluta":9
Överbliven resevaluta? I stället för att växla tillbaka till SEK, så kan det vara en bra idé att växla till EUR som de flesta förr eller senare lär behöva i alla fall. Då slipper man två växlingsavgifter :-) Dock tror jag att man behöver växla redan innan man lämnar landet. Jag har för mig att t ex Forex i Sverige tar ut dubbla växlingsavgifter vid sk crossväxling.
9 februari 2018 14:14 - Anmäl
Per_t
Per_t säger i Joossanps diskussion "Visum kuba":
Jag har ingen erfarenhet av slavin eller allavisum, men om du reser med ett charterbolag så finns det gott hopp om att visumet ingår i resans pris :) https://www.ving.se/kuba/havanna/fakta
3 december 2017 10:42 - Anmäl
Per_t
Per_t säger i Ag72s diskussion "Transfer Krabi flygplats till koh lanta":
Ett budgetalternativ kan vara att ta en buss från flygplatsen till Krabi Town (biljetten köper man på terminalen). På busscentralen i Krabi town så byter man till en minibuss som kör till Koh Lanta. Jag har för mig att minibussen kostade 300 bht p/p (2016) och de kör då även fram till hotellet som du/ni bor på inkluderat i priset :)
10 oktober 2017 12:50 - Anmäl