Stöd Ukraina

Partybromsen

Kön / Ålder
Kvinna, 48 år
Bor i
Luleå
Civilstatus
Gift
Besökta länder
17
Profilsida skapad
2007-02-06
Senast online
12 år sedan

Restokig som frustreras av att det finns så många platser och så lite tid (och finns tiden så saknas oftast pengarna av någon anledning)! :)

Förutom en snabbvisit till Sydney och några USA-resor i jobb eller för påhälsning av en ditflyttad vän så har jag "bara" rest inom Europa fram till i november 2006. Då åkte min man och jag på bröllopsresa modell ryggsäcksluffning till Thailand. Vi var helt enkelt TVUNGNA att kolla "what the fuzz was all about", och pessimist som jag är resonerade jag som så att det enda jag kunde bli efter alla lovord var besviken. Men, men - jag blev helt frälst och får nu sälla mig till den icke-unika massa av svenskar som bara ääääälskar Thailand! :)

Hoppas på att få möjlighet att besöka Mexiko, Bali, Nya Zeeland och Sydamerika någon gång i framtiden tillsammans med min man. Vill givetvis återvända till Thailand, och Maldiverna har jag fantiserat om i MÅNGA år. Men först måste vi bara hitta ett sätt att bli ekonomiskt oberoende!

Partybromsens besökta platser
Bilder  (Se alla 34 bilder)
Muangthai
Muangthai säger om Partybromsens bild "Lykta":
Skön bild !
19 juni 2011 08:08 - Anmäl
Partybromsen
Partybromsen säger till Lillen:
Tack för bildkommentaren! Javisst, det är lätt att bli hemmablind men sådana där gånger kan man inte annat än njuta och vara lycklig över var man bor! :)
10 augusti 2008 13:31 - Anmäl
Lillen
Lillen säger om Partybromsens bild "Midsommarnatt":
Visst jäklar har vi det vackert här i Luleå. Det gäller bara att kunna se det, som ni har gjort...
9 augusti 2008 20:10 - Anmäl
Partybromsen
Partybromsen säger i Pelle_hs diskussion "Hotell i köpenhamn":
Jaaa, Admiral Hotel är supermysigt ! I rustik stil, från slutet av 1700-talet med takbjälkar osv. Riktigt bra service och maten är superb! Vi hade vårt bröllop här på ren chansning egentligen, tyckte bara det såg mysigt ut på nätet och fick snabba och proffsiga svar därifrån. Helt suveränt! http://www.admiralhotel.dk
7 augusti 2008 12:52 - Anmäl
Partybromsen
Partybromsen säger till Opsrobban:
Då är vi två... vädret i den här landsänden är ju patetiskt för att föreställa vinter... *mutter*
14 januari 2008 15:24 - Anmäl
Vänner