Nicken

Kön / Ålder
Man, 38 år
Restyp
Japansk fototurist
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Sambo
Besökta länder
35
Profilsida skapad
2016-02-20
Senast online
5 dagar sedan

Nickens besökta platser
Nicken
Nicken säger i Jojje62s diskussion "phu quoc":
Det är just norra delen av Long Beach jag syftar på som skräpigare, en bit söder ut upplevde jag som välstädat. Gällande Ong Lang Beach var det sannolikt en engångshändelse pga festligheter, om än tråkigt att se sådant beteende (om än inte helt ovanligt). Håller helt med om att även öarna kring Ao Nang tyvärr hade en del skräp. Båda upplevelserna är från 2018.
27 december 2018 05:41 - Anmäl
Nicken
Nicken säger i Cesse123s diskussion "Södra Thailand, charter eller flygstol? ":
På familymart börjar priset på 39 thb för en 33 cl inhemsk öl. Beroende på önskemål om märke och storlekar stiger priset. Tyckte strandförsäljarna på Ao Nang Beach ville ha 50 thb för en liten öl (med reservation för att jag hörde fel).
20 november 2018 10:29 - Anmäl
Nicken
Nicken säger i Ansuns diskussion "Transfer Krabi flygplats":
Ja, det finns minst en disk när ni hämtat ert bagage och passerat tullen. Där kan ni köpa biljetter till både taxi och minibuss.
20 november 2018 08:34 - Anmäl
Nicken
Nicken säger i Texasrangers diskussion "Krabi flygplats ":
Som Tittin skrev är det en liten flygplats. Landade i krabi förra veckan och fick vänta uppskattningsvis 15-20 minuter för att gå igenom immigrationen. När vi kom ut var väskorna framme. Risken är väl om ditt flyg blir försenat i kombination med många ankommande internationella flyg (längre kö i immigration).
19 november 2018 07:54 - Anmäl
Nicken
Nicken säger i Majsarnas diskussion "Cash eller kort på Phu Quoc?":
Instämmer helt. Många restauranger accepterar kort men på mindre ställen/inköp är det cash som gäller. Har även för mig att en del restauranger (ex. Rorys) lägger på upp till 3% kostnad för kortbetalning. Gynna inte Forex, uttag på plats blir klart billigare. Därmed inte sagt att det är fel att ha med lite VND, bara för att klara sig tills man tagit ut pengar.
18 november 2018 03:59 - Anmäl