Murzyns blogg

Onsdag 12 Februari 2020 - Stø
Hej! Åker till Vietnam om 2 veckor och ska vara där i en månad .Undrar om det finns fler som ska dit närmaste tiden och resa runt liksom jag tänker göra.
Tyvärr går inte att avboka min resa då inga flyg är inställda till Vietnam .
Är i dilemma hur ska man skydda sig mot Corona virus då en hel by är i karantän samt som byn ligger endast 40 km från Hanoi . Det sägs inte så mycket om situationen i Vietnam och man är tvungen att surfa på nätet för att kolla läget i landet . det är många svenskar som brukar besöka Vietnam så här årstid .. snälla berätta hur tänker ni . Jag ska flyga till Hanoi därefter har inbokad och redan betald resan i nord-västra Vietnam. Det blir även tågresa till Hue ( dit går inga flyg) och flyg till Ha Chi Minh .. oron växer då Vietnam verkar bli det mest smittade efter Kina inom kort tid .. känns som
Söndag 10 Mars 2019 - Stockholm
Hej !
Jag planerar åka till Borneo och vill besöka både Sarawak och Sabah provinsen .. Kommer att flyga till Singapur och därifrån vidare till Borneo ..tänkte först att flyga till Kutching och vara där i 1 vecka sedan flyga till Kota Kinabalu och därifrån till Sandakan..
har 2 frågor kring min resa
Läste mycket negativ om Air Asia och andra billiga flygbolag .. kom på att dit flyger Scott som påstås vara dotterbolaget till Singapur Air och som flyger från Singapur till Kutching .. har ingen erfarenhet av deras flyg och måste välja mellan Scott eller Malaysia Air .. Scott flyger ett par timmar senare samma dag jag anländer till Singapur men missar flyget med Malaysia Air .. det gäller alltså att flyga med Scott eller övernatta och flyga dagen därpå med Malaysia Air .. sedan det jag kommer att se i Sarawak är i första hand regnskogen och djur ., liksom i Sabah . Min nästa fråga : är någon idee att besöka båda platser ? Är det inte tillräckligt med att se bara en provins och slippa föeraxinterna flyg ? Finns det någon som kan ge mig ledtråd ?
Tack på förhand
Svara gärna till elisabeth.petren@yahoo.se