Mkrans

Kön / Ålder
Kvinna, 47 år
Bor i
Stockholm
Restyp
Naturälskare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Sambo
Besökta länder
44
Profilsida skapad
2012-12-11
Senast online
2 år sedan

Resan är målet heter det ju, men för mig är planeringen av resan det som mina fingrar ständigt kliar av. Ständigt på resa i mina tankar, alltid ute efter nya intryck, nya platser, nytt liv. Kanske en motvikt som behövs till mitt annars ganska inrutade liv som ekonom med rutiner, deadlines och schematiskt arbete. Min mest fantastiska resa är ännu ej gjord, det intalar jag mig och söker därför alltid nya resmål!

Kolla gärna in min reseblogg:
http://madeleinekrans.blogspot.se/

.

Mkrans besökta platser
Bilder  (Se alla 10 bilder)
Mkrans
Mkrans startar diskussionen "Balkansemester juni 2014 - hyra bil":
Vi tänkte ta en tvåveckors tur till Kroatien, Montenegro och Albanien i juni. Vi vill hyra bil några dagar i något av länderna, just nu lutar det åt Montenegro då landet är relativt litet och man kanske hinner se mycket med bil. Någon som har bilat där och kan komma med tips på vad som måste ses? Vi tänker såhär: hyra bil i Herceg-Novi, åka in i Kotorbukten och sedan upp i bergen och avsluta biltu...
19 mars 2014 13:03 - Anmäl
Mkrans
Mkrans säger i sin diskussion "Boende Alona Beach februari":
Hej och tack för svar! Det slutade med att vi delade upp oss - jag och min sambo bodde på Alona Tropical beach resort. Enkelt men bra och beläget vid den bästa delen av Alona beach. Tyvärr var deras pool under renovering, men vi är nöjda med vårt val.
19 mars 2014 12:50 - Anmäl
Mkrans
Mkrans säger i sin diskussion "Med bil i Patagonien":
Ok, tack för svar. Ser ju alldeles suveränt ut! Blir en tur till Asien i februari istället, men Patagonien blir det säkerligen inom kort. Ska kolla in dina andra filmer också!
2 november 2013 08:39 - Anmäl
Lora
Lora säger om Mkrans bild "Mcleodganj":
och där vill jag vara just nu... :)
17 augusti 2013 12:50 - Anmäl
Vidde
Vidde säger i Mkrans diskussion "Boende på Mahé eller Praslin":
På Mahé kan man hitta en del riktigt prisvärda pensionat i Beau Vallon, norr om Victoria. Exempelvis Georgina's Cottage Beach Guesthouse eller några av de andra pensionaten i närheten. Även om de inte ligger på stranden ("bara" 100 meter ifrån) så är det en kort promenad från en liten livsmedelsaffär som har det mesta. Dessutom ligger öns bästa pizzeria alldeles intill, Baobab Pizzeria. Missa inte...
1 april 2013 14:50 - Anmäl