Maowlin

Kön / Ålder
Kvinna, 31 år
Bor i
Örebro
Restyp
Äventyrare
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Förhållande
Besökta länder
18
Profilsida skapad
2007-07-24
Senast online
10 år sedan

En glad tös som längtar efter att få se vad världen har i beredskap för mig. Under 2008 hann jag med en hel del givande resor, Spanien (Valencia), Malta, Kanada (Vancouver) och Sydafrika (Gansbaai). Sydafrika var årets absoluta fullträff eftersom jag fick uppleva en dröm jag haft länge. Bilder kommer. Kanada var oxå oerhört spännande, vackert land med otroligt trevliga människor.

2009 kommer förutom studentresan till Tunisien även innehålla mitt livs största äventyr - Australien. Jag och pojkvännen far i augusti till down-under och gör det osäkert i nästan ett år. Ska bli så himla spännande!

När jag inte drömmer mig bort till något annat, mycket mer exotiskt land än det här, så pluggar jag, rider, fotar, umgås med kompisar, partajar och allt annat som hör ungdomen till. Och lite till såklart.

Jag har klarat av en stor del av England och varit i London som är mitt hjärtas huvudstad ett flertal gånger. Man upphör aldrig att förvånas! Dock är mitt nästa resmål i de där regionerna är Skottland. Se var de spelade in Harry Potter någonstans och de vackra omgivningarna (med inkluderande regn) är något jag vill göra, men det är inte högsta prioritet, än.

Må väl och fånga dagen!

Maowlins besökta platser
Maowlin
Maowlin säger i sin diskussion "Reseförsäkring":
Tack för alla värdefulla tips! Vi kommer fortsätta leta efter en bra reseförsäkring, nu med förnyade krafter och en kompass mot en ungefärlig riktning vart vi ska i djungeln. Tack!
6 mars 2009 14:46 - Anmäl
Maowlin
Maowlin startar diskussionen "Reseförsäkring":11
Hej! Jag och pojkvännen åker till Australien i augusti, något som vi båda ser väldigt mycket framemot. Något som vi däremot har kommit underfund med är att det är verkligen en djungel av reseförsäkringar som har hejvilt olika priser. De vi tittat på är bland annat worldnormads (ca 9 000kr), Gouda reseförsäkringar (ca 5000 kr), trygghansa (ca 5500kr). Vad har Ni valt när ni har varit ute och rest? ...
2 mars 2009 20:07 - Anmäl
Ziesta
Ziesta säger till Maowlin:
Kul att du hittade min reseberättelse! :-) Ja det finns en hel del fina områden i den delen av Australien.. Jag har inte sett skräckfilmen, vilket nog var tur för vi var nästan ensamma där.. :-) Skoj att ni ska till Australien! Ett bra val att stanna där så länge för där finns massor att se. Har ni tänkt ha working holiday visa också och jobba lite grann? Om du har några undringar eller så om ...
»
26 februari 2009 09:29 - Anmäl
Maowlin
Maowlin säger om Jofa22s bild "Australien":
Haha! Vilken perfekt bild det var. Tydligt budskap (;
25 februari 2009 17:44 - Anmäl
Maowlin
Maowlin säger om Ziestas blogginlägg "Roadtrip i outbacken - del 1 - Darwin till Halls Creek":
Hej! En bra stund efter din resa trillar jag in hit och hittar din otroliga reseberättelse. Jag och pojkvännen åker till Australien i augusti för att stanna i 10 månader med inte för mycket planer än. Känns som att man inte får missa några av dina ställen! Fast, wolfcreek hoppar jag gärna över eftersom jag sett skräckfilmen och är löjligt rädd för såna (; Tack för att du delar med dig av bilder oc...
25 februari 2009 17:30 - Anmäl