Lixen

Kön / Ålder
Kvinna, 47 år
Bor i
Helsingborg
Civilstatus
Sambo
Besökta länder
14
Profilsida skapad
2006-08-25
Senast online
3 veckor

Lixens besökta platser
Bilder
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Lixen
Lixen säger om Bodidgeridoos bild "kallt hav":
En sån härlig bild! Finns det någon möjlighet att få den mailad som fil, så jag kan använda den som skrivbordsunderlägg på datorn? Tack på förhand!
2 september 2009 14:35 - Anmäl
Lixen
Lixen säger om Romhas bild "Utsikt inifrån Arx konstverk ":
Vilken härlig bild! Finns det någon möjlighet att kunna få den på fil - så att jag kan använda den som skrivbordsunderlägg på datorn? Tack på förhand!
2 september 2009 14:32 - Anmäl
Lixen
Lixen säger om Barbros blogginlägg "äntligen tillbaka":
Jag har svårt att förså era negativa upplevelser. I maj -06 var vi (11 personer i blandad ålder) i Hammamet. Alla tyckte att allt var över förväntan. Även min far i 60-årsåldern som har skräck för "arabländerna". Alla var trevliga, allt fräscht och billigt. Och vi for runt på marknader och övriga butiker - men märkte aldrig att någon föräljare var jobbigare än i tex. Grekland, Kanarieöarna, Indie...
23 februari 2007 14:08 - Anmäl
Lixen
Lixen säger i Niklas34s diskussion "Någon som vill ha tips om att resa i Thailand med barn?":
Hej där! Ska till Phuket i mars med sambo och son på 3 år. Vi tänkte ta lite utflykter därifrån på ett par-tre dagar. Undrar om vagn! Finns det att köpa där, tror du - prisnivå? Vi har tidigare rest med en lättare sulky (stora hjul) som varit jättebra -men tänkte om vi skulle chansa på att lämna den hemma denna gång, men vill ändå veta om det går att skaffa där, om det skulle bli för många sena...
3 januari 2007 13:24 - Anmäl
Lixen
Lixen säger till Selam:
Ups...var ett tag sedan jag var inne! Maila gärna filen till e-post Tänkte om man kunde trycka en tavla av den en dag, har även funderat på tapet (fondvägg) om jag hittar något ftg som kan fixa det - och pengarna räcker till :-) !
3 januari 2007 12:49 - Anmäl