Juliabjarkby98s blogg

Fredag 24 Januari 2020 - Jönköping

Söker jobb och även boende, efter den 12 juni.

Hej, jag heter Julia Bjärkby, och som titeln säger så ska jag flytta till brighton för att gå på en folkhögskola som heter loxdale. Jag slutar att studera den 12 juni och undrar om det finns någon som skulle kunna tänka sig dela lägenhet med mig om jag hittar ett jobb där. Eftersom det både är trevligt att bo tillsammans med andra, kan tänka mig kollektivt eller något sådant. Jag tänkte att jag skulle stanna några månader i brighton eller London eller någon stans i närheten. Är det någon som vet vart jag kan söka jobb också, så hade det varit bra
Med vänliga hälsningar Julia Bjärkby
Dela med andra:    

Kommentarer
Martinajo säger:
Jag har bara jättegammal info tyvärr, men kanske ändå kan så ett frö. Jag var i Brighton och gick på just den skolan för ca 20 år sedan (inte klokt att det var så längesen!). Då var det många på skolan som jobbade på piren, där var det lätt att få jobb. Det är en liten nöjespark där och en stor spelhall. Jag hade vänner som bl a körde åkattraktioner eller stod vid olika spel.
Annars är det ju tätt mellan pubarna så att få jobb i en pub är nog heller inte så svårt. Lycka till och hälsa Brighton, Portslade och Loxdale!
Postat 2020-02-06 16:39  Anmäl

Skriv kommentar
Arkivet