Gladapatrik

Kön / Ålder
Man, 34 år
Profilsida skapad
2016-03-12
Senast online
1 år sedan

Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Gladapatrik
Gladapatrik säger i Saturnus_resors diskussion "Fjällvandra med barn":
Små sträckor är det tips jag kan ge, har vandrat med en 6 åring och efter en halv etapp var hon less. Men vi var förberedda med ett par stadiga axlar för bitvis ridande som löste situationen:) Tältningen gillade hon skarpt, det pratar hon om än idag. Jämtlandstriangeln är en populär vandring för nybörjare, annars är Sarek är fint!
15 februari 2018 14:07 - Anmäl
Gladapatrik
Gladapatrik säger i Miajonas22s diskussion "Norrland ":
Kan starkt rekommendera Högakustenleden, som går från höga kustenbron upp till Ö-vik, otroligt vacker och väl underhållen led. Annars kan ni väl bestiga Sveriges högsta berg? Kebnekaise är ju ett äventyr:)
15 februari 2018 13:21 - Anmäl
Gladapatrik
Gladapatrik säger i Linaochris diskussion "Hyra stuga i norrland/lappland":
Synd att föräldrarnas stuga är under renovering annars lät det som att det var den du söker, den ligger mitt ute i ingenstans, så tyst att det gör ont i öronen:) Han hyrde ut stugan tidigare genom en norrländsk stugförmedling, kika in där så hittar du säkert liknande stugor https://sverigestugor.eu/sverige/NORRA-SVERIGE/stugor
15 februari 2018 13:15 - Anmäl
Gladapatrik
Gladapatrik säger i Yuphins diskussion "Boende med strandmäge och pool i Skåne":
Kul att fler ska få uppleva skåne i sommar. Jag är just på jakt efter något liknande, denna fastnade jag för: https://sverigestugor.eu/sverige/Skane/stuga/Skane-449 med 50 m till badstrand och hunden får följa med, ingen pool dock. Men i favoritlistan har jag även en stuga med pool och 400 meter till badstrand, men husdjur var inte tillåtet och det var därför gick den stugan bort https://sverigest..
15 februari 2018 13:08 - Anmäl
Sierra
Sierra säger i Gladapatriks diskussion "Kebnekaise tips och råd":
Kolla in här för tips och info, en film gjord av Emil Sjöberg: https://www.youtube.com/watch?v=hazclunLJhM&feature=youtu.be
20 januari 2017 22:54 - Anmäl