Stöd Ukraina

Batski

Kön / Ålder
Man, 122 år
Bor i
Göteborg
Besökta länder
14
Profilsida skapad
2006-03-06
Senast online
13 år sedan

Jag vill njuta av livet här och nu. Är nyfiken och öppen för nya tankar och upplevelser, men uppskattar även en viss kontinuitet. Har alltid gått min egen väg och tänker fortsätta med det.

Jag älskar att resa och önskar att jag kunnat göra det mer. Gillar både natur och fest. Tycker om foto, så det brukar bli en del fotande när jag är ute och reser. En dröm jag har är att resa till södra Afrika och åka på fotosafari. Men just nu håller jag på att bli allt mer sugen på Japan :)

Jag älskar musik och har svårt att föreställa mig mitt liv utan denna underbara uppfinning. Så jag tycker även om att åka på musikfestivaler.

Annat som jag njuter av är att träffa människor och umgås, festa, se på film, vara ute i naturen, Paddla kanot, gå på rockklubb, äta ute, sol, snö, levande ljus.

Vikiga saker för mig är vänskap, ärlighet, rättvisa, djurrätt och kvinnorätt.

Önskar att det vore möjligt att resa i tiden och få se världen om 500 eller 1000 år. Men även det som har varit före vår tid.

Några resmål på min lista: Japan, Botswana, Sydafrika, Zanzibar, Kenya, Tanzania, Kambodja, Vietnam, Laos, Thailand (igen), NY, San Francisco, Grand Cannyon, Israel, Egypten, Nya Zeeland, Australien, Italien (igen), Skottland, Dubrovnik, Prag (igen), Berlin (igen), London (old loves die hard), Dublin (igen - this is a new love).

Favoritcitat:

"The animals of the world exist for their own reasons.
They were not made for humans
any more than black people were made for whites
or women for men."
- Alice Walker

PS. Jag har många fler resebilder men de finns tyvärr inte i digital form DS.

Batskis besökta platser
Resealbum  (Visa alla 7 album)
Jag och några kompisar spenderade en mycket skön eftermiddag ute i den svenska naturen
7 aug 2008
5
Bilder  (Se alla 129 bilder)
Joakimn
2 dagar dit, två dagar där o två dagar hem, o en dag till att nyttja.. en vecka skall du nog räkna med :-) Själv la jag 4 dagar på Ankor Wat -91. men jag var också 3 veckor i landet o 4 veckor i Thailand på den resan så.. att ta det med tid..är bra.
17 december 2008 09:27 - Anmäl
Batski
Batski säger i Ellinors diskussion "Vart åker du 2009?":
Jag ska vara i Italien över jul och nyår, men planerar faktiskt att åka till Koh Lanta sen med en väninna. Fast jag hoppas det blir fler resor sen under året. Vart vet jag inte än. Jag tycker verkligen miljön är viktig och det känns faktiskt frustrerande att flygindustrin inte har kommit längre i sitt miljötänkande och engagemang. Som det är nu finns det egentligen inga verkliga alternativ till...
16 december 2008 10:06 - Anmäl
Batski
Någon som vet hur lång tid det kan ta att åka från Koh Lanta i Thailand till Angkor Wat i Kambodja och tillbaka? Går det att göra på ett par dagar? Och vad kan det kosta på ett ungefär?
16 december 2008 09:55 - Anmäl
Batski
Batski säger till Lillahappemmpa:
Ja det var verkligen vackert! En av de mest dramatiska solnedgångarna jag sett. Tur att kameran var med :)
13 oktober 2008 20:49 - Anmäl
Lillahappemmpa
Lillahappemmpa säger om Batskis bild "Solnedgång":
så underbart..
10 oktober 2008 20:49 - Anmäl
Vänner