Annte

Kön / Ålder
Kvinna, 51 år
Bor i
Sverige
Sysselsättning
Jobbar
Civilstatus
Gift
Besökta länder
21
Profilsida skapad
2006-03-30
Senast online
1 vecka sedan

Reser gärna och ofta, både med min man, med barnen eller hela familjen (även far och mor med respektive ). Vi gillar såväl sol som snö, men även kulturella saker som Oktoberfesten, vinprovningar m.m ;-)

Anntes besökta platser
Frodo
Frodo säger i Anntes diskussion "Samos - var och hur":
Min favorit på Samos är Pythagorion. Där finns en strand som duger för ett dopp, men det är långt ifrån den finaste på ön. Byn i sig är dock väldigt mysig med sin hamnpromenad. Mer om Pythagorion finns att läsa här: http://www.samosgrekland.se/pythagorion.html Även Kokkari är mysigt, därifrån kan man promenera till den fina stranden Tsamadou.
28 maj 2018 17:04 - Anmäl
Annte
Annte startar diskussionen "Samos - var och hur":2
Jag flyger till Samos för att börja min ö-luff därifrån. Jag tänkte stanna där ca 4 nätter. Var på ön ska man bo?? Jag vill bo nära havet, vacker strand, lugnt ställe, gärna på solnedgångssidan. Hur är bussförbindelserna från flygplatsen till orterna, samt från orterna till hamnen för att ta sig till andra öar? Vad kostar taxi? Tips på små pittoreska öar mellan Samos och Kos mottages tacksamt.
25 maj 2018 06:27 - Anmäl
Worldofmarie
Worldofmarie säger i Anntes diskussion "Nyårsfirande":
Kronovalls slott utanför Tomelilla brukar ha nyårspaket. http://kronovall.se
29 september 2014 13:23 - Anmäl
Charlottexxs
Charlottexxs säger i Anntes diskussion "Översvämning":
Såhär skrev en på familjeliv: Hej jag bor i centrala Bangkok och skriver härifrån. Den enda översvämningen jag har sett hittills har varit på TV. Läget känns ändå lite stressigt pga att många har flytt, många thailändska kollegor som bor i Nonthaburi har ingenstans att bo längre osv.... Men om ni åker från flygplatsen till Sukhumvit eller Silom, eller även området kring Khao san road kommer ...
30 oktober 2011 11:15 - Anmäl
Annte
Annte säger i Reslustans diskussion "Bo på båt i Thailand!":
Vi hyrde en flodbåt med kapten Gordon och hans kock och tuffade omkring i Krabi skärgård under en vecka. Helt underbart. Det var först meningen att vi skulle åka med hans segelbåt, men strax innan vi kom ner hade han fått ett åsknedslag i masten som hade slagit ut all elektronik. Du hittar reda på Kapten Gordon på riverrovers.com. Jag kan varmt rekomendera honom.
1 februari 2010 22:27 - Anmäl
Diskussioner
Annte har svarat i 19 diskussioner om Thailand, Italien, Österrike och 2 andra länder.