Angelinad

Kön / Ålder
Kvinna, 30 år
Besökta länder
15
Profilsida skapad
2012-03-01
Senast online
7 år sedan

Jag är en resglad person som efter gymnasiestuder har fokuserat på att jobba och tjäna pengar till just resande. Själva målet är inte alltid så viktigt, utan vad du hinner uppleva och vilka människor du kan tänkas möta på vägen!

Jag läste lite ryska på gymnasiet och fick i och med skolan chansen att åka till det enorma landet i öst. Jag hade en dröm om Australien som jag efter hårt slit i Norge kunde göra till verklighet. På nöjesresan i Barcelona föddes drömmen om att lära mig italienska och leva den italienska kulturen så i höstas studerade jag italienska både i söder och i norr av det avlånga landet.

Nu läser gör jag Mellanöstern-studier vid Göteborgs universitet och hoppas att ytterligare en dröm om att få åka till Israel/Palestina kan besannas, liksom så många andra intressanta platser det finns att besöka.

Den som lever får se!
Vi hörs!

Angelinads besökta platser
Bilder  (Se alla 11 bilder)
Reseguider
Aktiviteter  (Skriv kommentar)
Angelinad
Salerno – genuint och vackert
Angelinad har fått en guide publicerad "Salerno – genuint och vackert":
Det var ingen slump att jag valde att återvända till just Salerno av alla de sköna resmål som finns runtomkring Medelhavet. Den vackra, genuina och strategiskt smart belägna staden på Italiens västkust i regionen Kampanien gör att man kan få lite av allt! Otaliga artiklar har skrivits om den magnifika Amalfikusten, som du når med en tio minute...
12 mars 2012 16:00 - Anmäl
Angelinad
Angelinad laddar upp bilder:
11 nya bilder från Italien
1 mars 2012 00:53 - Anmäl