Hitta hyrbil i Sydney

Jämför och boka hyrbil från alla ledande hyrbilsföretag
Om Sydney

Australiens östkust och regionen New South Wales ligger Sydney. Sydney är en perfekt hyrbilsdestination och man hämtar smidigt ut sin hyrbil direkt på flygplatsen eller inne i centrum.
I Sydney är populära sevärdheter Operahuset, Bondi Beach och Darling Harbour. Inte allt för långt utanför staden ligger flera perfekta utflyktsmål med hyrbilen som vindistriktet Hunter Valley och The Koala Park Sanctuary i Pennant Hills.


Sydney

Sydney är Australiens största stad men ej huvudstad som många tror. Huvudstaden heter Canberra och ligger mellan Sydney och Melbourne. Det sägs att Canberra byggdes upp som huvudstad för att rivaliteten mellan Sydney och Melbourne var för stor.
Sydney är en mycket modern och internationell stad med berömda landmärken som Operahuset, Bondi Beach och Darling Harbour.

Sevärdheter

Inte allt för långt utanför staden ligger flera perfekta utflyktsmål med hyrbilen som vindistriktet Hunter Valley och The Koala Park Sanctuary i Pennant Hills.

Sydney Australien, Oceanien

Sol & bad
Surf
Kultur
Nöjesliv
Sandstrand
Shopping

Sydney ligger på Australiens västkust och är en av kontinentens viktigaste städer. Miljön är mångfacetterad och befolkningen internationell.

En resa till Australien för oftast tankarna till Sydney vilket inte är så konstigt, det är oftast den första bekantskapen du får när du reser till denna kontinent. Sydney är en modern stad som erbjuder allt från musik och kultur till historia och natur. Promenera utmed Darling Harbour eller ta en tur upp i Sydney Tower Eye för en vacker utsikt över staden. I Sydney Harbour finns också sevärdheten Harbour Bridge liksom mängder av mysiga restauranger och caféer. På kvällen bjuder Sydneys eget landmärke, Operahuset, på en massiv ljusshow som du inte vill missa. På dagarna erbjuds guidade turer i denna fascinerande byggnad samt möjligheter att köpa biljetter till dess föreställningar.
Då Sydney ligger vid kusten har staden två långa sandstränder, den mest kända av dem är Bondi Beach. För dem som önskar mindre trängsel är en båttur ut till de mer avlägsna Manly Beach och Palm Beach att rekommendera. Australien är känt för sitt vildmarksliv men vill du inte ta dig ut i vildmarken kan ett besök på populära Taronga Zoo vara ett alternativ. Taronga lockar med stängselfria inhägnader, en vistelse som garanterar en oförglömlig upplevelse.