Hitta hyrbil i Playa de las Américas

Jämför och boka hyrbil från alla ledande hyrbilsföretag - Hertz, Avis, Budget, Alamo, Europcar, Thrifty, Dollar, Sixt, Mabi...
Sök
Filter
Om Playa de las Américas

Playa de las Américas är den populäraste badorten på kanarieön Teneriffa. Det här är en av vintermånadernas mest solsäkra resmål och det finns stränder för både barnfamiljer och äventyrare. Playa de las Américas ligger på södra delen av Teneriffa. Här kan du njuta av sol, värme och härliga stränder året runt.


Tre städer har växt samman

Badorten Playa de las Américas på södra delen av ön Teneriffa ligger ca 6 timmar med flyg från Sverige.
Här kan du njuta av sol, värme och härliga stränder året runt. Vädret är mycket stabilt med temperaturen under vintern kring 20-25 grader och under sommaren ca 25-27 grader.
Playa de las Américas och de båda grannstäderna Costa Adeje och Los Cristianos är några av charterbolagens största resmål och det går nästan alltid att hitta billiga sista minuten-resor hit. Det finns också många hotell som erbjuder all inclusive-boende.

Många stränder att välja mellan

Det finns massor av större och mindre stränder inom promenadavstånd i Playa de las Américas. Stränderna är så många att du kan testa en ny varje dag om du vill. Många av stränderna är barnvänliga men det finns också stränder för dig som vill ha större vågor för att surfa.
En promenad längs den långa strandpromenaden är inte bara ett trevligt sätt att spana in det spännande folklivet på dagarna, här kan du också uppleva en härlig solnedgång.

Mysiga restauranger finns i hamnen

Oavsett om du är sugen på pizza, köttbullar eller de traditionella spanska smårätterna tapas så går det att hitta en restaurang som har det på menyn.
De mysigaste restaurangerna finns i den gamla hamnen i Los Cristianos, en kort promenad från Playa de las Américas.
I kvarteren kring stranden Playa de las Américas finns de livligaste barerna och klubbarna. Här är det framför allt fullt drag under sommarmånaderna.

Om Playa de las Américas Teneriffa, Spanien

Playa de las Américas ligger på södra Teneriffa och är centrum för både nöjen och strandliv. Shoppa, ät på bra restauranger, njut av sandstranden och besök Europas största vattenpark – Siam Park. Här är det mycket sol och lite regn och sista minuten-resorna går året om.

Karta över Playa de las Américas

6tim
Flygtid från Stockholm