Hitta hyrbil i München

Hitta hyrbil i München

Om München

München ligger i Bayern där antalet Lederhosen är lika många som antalet ölsejdlar som serveras under Oktoberfest. Nu är München mer än bara lederhosen och oktoberfest, det är en storstad som med sin storlek till trots känns som en småstad men sin gemytliga framtoning är ett perfekt resmål med hyrbil.München


München är en Europeisk metropol som lockar såväl turister som affärsresenärer. Varje år mellan september till oktober hålls den årliga Oktoberfest som lockar ölälskare från hela världen. Det finns mycket annat att se och göra i denna stad och populära sevärdheter är b.la Marieplatz, salutorget Viktualiemarkt, samt Frauenkirche.

Tar an hyrbilen och kör en bit runt i övriga Bayern så finner man ytterligare populära attraktioner som Neuschwanstein slottet, oerhört vackra Salzburg, Bodensjön samt blomster ön Mainau. På Mainau ligger även ett slott med samma namn som ägdes av Lennart Bernadotte fram tills 1974 då det ombildades till en stiftelse som driver slottet än i dag. När man befinner sig i Bayern har man även chansen att uppleva den oerhört iögonfallande alpsjön Königssee som omringas av 300 meter höga bergsväggar.