Väder Phuket

Av Dt
23 feb. 2011 17:41
Visningar: 1005
Nästa onsdag kommer vi att landa i Phuket, tyvärr ser det ut att bli åska de nästkommande tre dagarna. Är det vanligt med åska där, brukar det vara hela dagarna, kan man bada ändå? De tre dagarna kommer vi att vara just i Phuket innan vi fortsätter vidare, men så himla tråkigt att ha det så precis när man kommer :(
Av Essan
26 feb. 2011 18:27
Var på Phuket samma tid förrförra året...då hade vi en dag med regn hela dagen, sedan kom det lite åska och regn på kvällarna, för övrigt var det strålande sol...enligt thailändarna så börjar det en regnperiod i mitten av mars...men när det regnar i Thailand så kommer det oftast en skur på eftermiddagen typ vid 4-5 och håller på i max en timma...var i Kata nu i januari och då regnade det på hela Phuket men inte i Kata...men detta året har ju vädret varit lite upp och ner i Thailand precis som här hemma...landar själv på Phuket nu på torsdag.
Av Yoppe
26 feb. 2011 19:52
Landar oxå på phuket på ons (2:a mars) vädret ser skapligt stabilt ut i snitt har mars 13 regndagar (jan-12 dagar och feb 10 dagar)men som tidigare sa är det sällen en hel dag regnar bort även om det händer,utan det är oftast eftermiddagsskurar vi var nere i feb förra året och hade regn en dag en skur sen var det bra och detta var när vi var på phuket vi landar gör 2 nätter på phuket sedan iväg och kommer inte tillbaka föränn det är dags att åka hem.
Av Dt
27 feb. 2011 03:06
Enligt väderprognosen ska det regna eller åska varje dag från första mars till sjätte mars. Skönt att det inte är hela dagar i alla fall. Det är kanske också bättre på öarna runtom. Sen vet jag inte hur mycket man kan lita på de prognoserna heller.
Av Sparr
28 feb. 2011 17:18
Är i Phuket nu.
Har sett på väderprognoserna att det var åska och regn på g (exempelvis som idag) men har inte märkt av det ett dugg. Vi hade en regnskur för någon dag sen, men det var verkligen inget som förstörde semestern, det gick över fort och var egentligen bara skönt!

Tror nog det blir bra när ni kommer ner också!

/Elin