Transfer Krabi airport.Koh Lanta

Av Majamia
23 jan. 2008 12:06
Visningar: 4173
Hej!

Är det ngn som har förslag på hur man lättast tar sig mellan Krabi flygplats och Koh Lanta? Ngn talar om båt(speedboat och andra minibuss el taxi. Vill ha en fräsch transport till ett rimligt pris. Ska man boka innan eller på flygplatsen? Kommer bo på Rawi Warin.

Tacksam för svar!
23 jan. 2008 12:33
Hej Majamia!
Vi är tre stycken som ska åka nu den 5 april och vi har ordnat transfer med vårat hotell så dom hämtar upp oss vid Krabi flygplats, kostar ca 550kr/bil. Kolla med ditt hotell också. Det brukar dom kunna ordna tror jag.
Vi har tänkt att bo på Southern Lanta Resort på Klong Dao Beach och dom kan fixa transfer. Blir ju lite dyrare än om man bara tar en taxi, men känns bäst första gången tycker vi.

Lycka till och trevlig resa!
Av Mpc
23 jan. 2008 15:44
Du kan även boka bilen med din resebyrå här hem i från

trevlig resa
Av Timeout
4 feb. 2008 13:28
Hej,

Jag är nyss hemkommen efter två månader på Koh Lanta och längtar redan tillbaka. Det enklaste sättet att ta sig från Krabis Flygplats är att boka en minibuss eller taxi. Det kan du göra via ditt hotell eller resebyrå. Det är också helt ok att göra detta direkt på flygplatsen. Det finns flera företag på plats som har bilar som väntar. Det verkar som om alla har ungefär samma pris, ca 2500 bath/van, vet inte om det är något billigare med taxi. Vi såg att det låg speed boats med texten Rawi Warin vid den första bilfärjan så kanske har ert hotell den servicen, kolla med dom!

Ha en skön resa!

/Carina