Bleka tänderna i bangkok??

Av Kapish
12 feb. 2009 14:35
Visningar: 5504
Någon som har blekt tänderna i bangkok?

Resultat?
Pris?
Var i bangkok finns det??

=)
Av Legusta
12 feb. 2009 20:39
Jag har skrivit och forskat lite om sjukvård, tandvård i Thailand. Det är billigt du finner en del att läsa i min spalt "vård och hälsa".

PS ! Du behöver inte åka så långt om du bara vill ha billig tandvård Polen eller Baltikum duger också, men man kan kombinera tropikerna, sol, bad och en hel del annat som du söker.

Att kombinera en semesterresa till Thailand med tex ett tandläkarbesök kan i många fall göra att din semesterresa blir i stort sett "gratis" jämfört med om du går till tandläkaren i Sverige.

En rotfyllning kostar ca 7000-8000 Kr I Sverige. Samma behandling kostar ca 600-1200 Kr här i Thailand, en besparing på 6400-6800 Kr.

En flygbiljett till Thailand kostar ungefär lika mycket. En undersökning med röntgen, tandstensborttagning samt lagning av ett hål kostar i Sverige 1345-1893Kr beroende på var du bor.

Här på Bangkok Phuket Hospital kostar samma behandling endast ca 480Kr.

***********************************************************************************
De senaste åren har Thailand och Phuket blivit ett av svenskarnas populäraste resmål och många återvänder hit år efter år. Barnfamiljer, par eller ensamresenärer har alla lika stort utbyte av landet med de vänliga människorna, det varma klimatet och den fantastiska naturen.

Hälso och sjukvård i Sverige har blivit mycket dyrare på senare år samtidigt som kvaliteten och servicen i Thailand har avsevärt förbättrats. Att kombinera en semesterresa till Thailand med tex ett tandläkarbesök kan i många fall göra att din semesterresa blir i stort sett "gratis" jämfört med om du går till tandläkaren i Sverige.

En oöverträffad service, världsledande teknologi och den höga standarden gör att många patienter från hela världen reser till Thailand för vård, operationer eller för att förändra sina livsvanor. Alla patienter får sitt eget rum och du har alltid en sköterska till hands. I samarbete med Bangkok Hospital Group och utifrån ett helhetsperspektiv skräddarsyr vi individuella behandlingar och rehabiliteringsprogram. Här får du en komplett lösning som fokuserar på både kropp och själ. Samtidigt innebär vår lösning kortare väntetider och lägre priser än i Sverige – på ett sjukhus i Thailand där man talar svenska.

Mer info hittar du om "Vård i Thailand":
http://www.reseguiden.se/minsida/legusta/blogg/4452
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' * ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' * ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' * '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
- Blekning med laser. Pris ca 2,400 Kr
- Hemmablekning. Pris ca 1,400 Kr
- Tandfärgade fyllningar. Pris från 160 Kr
- Keramiska inlägg. Pris från 1,800 Kr
- Porslinfasader. Pris 1,800 Kr per tand
- Porslinskrona. Pris från 1800 Kr
- Brygga. Pris per del från 2,000 Kr
- Rotfyllning. Pris från 1,000 Kr
- Implantat. Pris från 14,000 Kr
- Behandling av tandköttet
- Tandreglering med tandställning
- Tandvård för barn
- Tandkirurgi
En kontroll och rengöring kostar 140 - 300 Kr. Att laga några hål, sätta in en krona eller brygga kostar en bråkdel av vad det skulle kosta hemma. Genom att boka in ett besök hos tandläkaren för kontroll och rengöring så kan du också få ett kostnadsförslag på andra behandlingar.

Tänk bara på att du måste ha tid till minst 2 besök med 7-10 dagar emellan om du skall göra en krona, brygga, eller fasader i porslin.

* Tandblekning
Tandblekning fungerar bäst på helt friska tänder. Du kan inte bleka fyllningar, bryggor, kronor eller skalfasader. En blekning bör först föregås av en rengöring och borttagning av tandsten för att erhålla bästa resultat. Laserblekning med "rött ljus" går snabbast och själva blekningen tar endast ca 45 minuter hos tandläkaren. Blekning med "blått ljus" tar lite längre tid än laserblekning. Ger oftast inte lika bra resultat efter en behandling. För bästa resultat brukar denna behandling kombineras med tex hemmablekning eller en upprepad behandling efter ett par veckor.

- Laserblekning (röd laser) 12,000 THB (ca 2400 Kr)
- Cold light (blått ljus) 7,000 - 10,000 THB (ca 1400 - 2000 Kr)
- Cold light inkl hemmablekning 10,000-16,000 THB (2000 - 3200 Kr)

Källa: http://www.relaxu.nu/dental.htm